ΛΑΡΙΣΑ

Έκοψαν τη βασιλόπιτα οι Λαρισαίοι τρίτεκνοι (φωτό)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας,  με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, γύρω στα 360 άτομα, στην αίθουσα δεξιώσεων του Bar-Restaurant Village στο 4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.
Στην εκδήλωση αρχικά βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2017 παραλαμβάνοντας μια πλακέτα  και ένα συμβολικό δωρο.
Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας,  Μάξιμος Χαρακόπουλος και  Χρήστος Κέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Μπαργιώτας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο. Γιώργος Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Νταής, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου του δήμου Κιλελέρ η Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη Κωνσταντινιά.
Επίσης εκπρόσωποι της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.). Ο πρόεδρος. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, ο Α΄ αντιπρόεδρος: Κοντός Θεόδωρος, η Γενική Γραμματέας: Βακουφτσή Κερασίνα κ.α.Χαιρετισμό έστειλε, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις