Η Olivia Culpo ποζάρει ολόγυμνη για το κίνημα #Metoo

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Φεβρουαρίου 2018, 16:05

Η 25χρονη βγήκε από τα ρούχα της για να διαμαρτυρηθεί κατά της γυναικείας κακοποίησης- Λέξεις όπως αγάπη, γυναίκα, δύναμη είναι ζωγραφισμένες στο κορμί της συμμετέχοντας έτσι στο διαδικτυακό κίνημα

Η 25χρονη Olivia Culpo είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο- το 2012 κατέκτησε τον τίτλο της Miss Universe- και μετρά περισσότερους από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram.
Η Αμερικανίδα, λοιπόν, πρόσφατα, κατάφερε να κατακτήσει ακόμα έναν στόχο της και να φωτογραφηθεί στο «ευαγγέλιο των μοντέλων» πoυ δεν είναι άλλο από το Sports Illustrated. 
Η Οlivia ποζάρει ολόγυμνη καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με τα χέρια, ενώ λέξεις όπως αγάπη, γυναίκα, δύναμη, είναι ζωγραφισμένες στο κορμί της συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο κίνημα #Metoo που αφορά στα γυναικεία δικαιώματα. «Σήμερα, ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαι η πρωτοεμφανιζόμενη του 2018 για το Sports Illustrated! Αυτός ήταν ένας επαγγελματικός μου στόχος και είχα δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να τον κατακτήσω. Ανυπομονώ να βγει η φωτογράφιση. Τελικά η σκληρή δουλειά και η επιμονή σε ανταμείβουν», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πριν βγει στη δημοσιότητα η φωτογράφιση της. 

Απολαύστε την: 

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ