Σοβαρό τροχαίο στο διάδρομο του αεροδρομίου του «Heathrow» – Δύο τραυματίες

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Φεβρουαρίου 2018, 12:35

Εκκενώθηκε ένα από τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο της British Airways για Ζυρίχη (BA710), έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο αφορά σε δυο μέλη του προσωπικού

Η αστυνομία σπεύδει στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο έπειτα από αναφορές για σοβαρό τροχαίο στο οποίο εμπλέκονται δύο υπάλληλοι του αεροδρομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί από επιβάτες της πτήσης της British Airways για Ζυρίχη (BA710) να εκκενώσουν το αεροσκάφος. Οι επιβάτες έχουν καθυστέρηση, τουλάχιστον τριών ωρών στη πτήση τους.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Επειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στον χώρο των αεροσκαφών και στο οποίο εμπλέκονται δύο υπάλληλοι, έχει αρχίσει έρευνα και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία. Στο επεισόδιο δεν εμπλέκονται επιβάτες». Την ίδια ώρα, το αεροδρόμιο ζητά συγγνώμη στους επιβάτες για την αναστάτωση και την καθυστέρηση της πτήσης. 

Το περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί στο terminal 5. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο βρετανικός Τύπος ένας 40χρονος άντρας έχει μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο στο Δυτικό Λονδίνο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο για την κατάσταση της υγείας του. Ο δεύτερος τραυματίας έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο που συνέβη το ατύχημα. 

Επιβάτες, μιλώντας στην «Daily Telegraph» για το περιστατικό αναφέρουν ότι παρέμειναν για τουλάχιστον μια ώρα μέσα στο αεροσκάφος της πτήσης BA710, καθώς η περιοχή γύρω από τις περισσότερες πύλες είχε κλείσει. «Έβλεπες παντού μπλε φωτάκια και η περιοχή είχε περικυκλωθεί από περιπολικά και ασθενοφόρα», δηλώνει ένας αυτόπτης μάρτυρας. 

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ