Επίτιμος αντιπρόεδρος του συλλόγου Ύδρας ο Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Φεβρουαρίου 2018, 15:27

Για την πολυετή προσφορά της οικογένειάς του στο σύλλογο

Ο ιστορικός, Σύλλογος Οικολόγων Ύδρας αναγόρευσε σε επίτιμο αντιπρόεδρό της τον κ. Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη για την πολυετή προσφορά της οικογένειάς του στο σύλλογο.
Η οικογένεια Βαρδή Βαρδινογιάννη εδώ και 25 χρόνια, μέσω του Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας «Υδραιϊσα Φωκια», χορηγεί δωρεάν στους επαγγελματίες ψαράδες, από την Νεάπολη Πελοποννήσου έως την Αίγινα μηχανέλαια για τα επαγγελματικά τους σκάφη. 
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανόλης Τσακίρης, «μετά τον Πατριάρχη του Γένους, Βαρθολομαίο τον Β’ ως επίτιμο πρόεδρο, τον αείμνηστο Ν. Χ.Γκίκα ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας, τώρα και ο κ.Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, απλό μέλος από το 1995,δέχθηκε να γίνει επίτιμος αντιπρόεδρος του Συλλόγου. Η περιουσία του Συλλόγου είναι τα μέλη του από όλον τον κοινωνικό ιστό της Ύδρας και τους απανταχού φίλους του νησιού.Ακαδημαϊκοί, αρχαιολόγοι, συγγραφείς, γιατροί, σκηνοθέτες, νομικοί, αρχιτέκτονες, δημοσιογράφοι, υπάλληλοι, ναυτικοί, ψαράδες, αγωγιάτες, οικοδόμοι». 

Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης απέστειλε επιστολή προς το Σύλλογο αναφέροντας: «δια της παρούσης θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την απόφασή σας περί αναγόρευσής μου σε επίτιμο αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας, την οποίαν και αποδέχομαι ευχαρίστως». 

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ