ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γήινοι και … Εξωγήινοι» – Αποκριάτικες εκδηλώσεις από τα ΚΔΑΠ του δήμου Λαρισαίων

Τα Κέντρα δημιουργικής Απασχολησης του Δήμου Λαρισαίων συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου που οργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών.

Φήμες λένε πως εξωγήινοι έρχονται σε μυστική αποστολή στη Λάρισα για να μελετήσουν το φαινόμενο της Αποκριάς.  Τι είναι αυτά τα μυστηριώδη  “κομφετί”,  οι “σερπαντίνες”, τα  “μπουλούκια”  και τα μασκέ πάρτι;

Από έγκυρες πηγές μάθαμε πως θα προσγειωθούν στους κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης,  την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις  18: 00 στο Μασκέ Ντίσκο Πάρτι που οργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών  σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.

Τα παιδιά από τα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων   ετοιμάζουν μια  υπέροχη έκπληξη στους εξωγήινους  αλλά και στους γήινους  που θα βρίσκονται εκεί.

ΣΣσσς! Είναι ακόμη μυστικό. Αν  θέλετε  να γνωρίσετε έναν αυθεντικό  εξωγήινο, να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε μαζί του,  συντονιστείτε στο πάρτι!  Τα παιδιά των ΚΔΑΠ θα σας μάθουν τη γλώσσα του με μουσική και χορό και… (δεν τα λέμε όλα είπαμε!).

Σταθμοί υποδοχής εξωγήινων: πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου και Κούμα, πεζόδρομος Πατρόκλου (Παναγούλη έως Ασκληπιού) και πεζόδρομος Φιλλελήνων και Βενιζέλου στις 18:00 ώρα Γης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις