ΛΑΡΙΣΑ

Διαψεύδει η ΝΟΔΕ Λάρισας για υποψηφιότητες βουλευτών που φέρεται “κλείδωσαν” στο νομό

Σε διάψευση δημοσιευμάτων του αθηναϊκού τύπου που θέλει Λαρισαίους να έχουν “κλειδώσει” την υποψηφιότητά τους στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε την Τρίτη με ανακοίνωσή της η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Τις τελευταίες ημέρες, μέσω δημοσιευμάτων του τύπου ενημερωθήκαμε για μελλοντικές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τον Νομό Λάρισας. Προφανώς και τέτοια δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον αθηναϊκό και στον τοπικό τύπο, πέρα των εν ενέργεια βουλευτών, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι απολύτως θεμιτό και ελπιδοφόρο να υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον για την στελέχωση των ψηφοδελτίων της Παράταξής μας και στο Νομό μας.Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες θεσμικές και καταστατικές διαδικασίες οι οποίες και θα τηρηθούν πιστά, με απόλυτο σεβασμό στα όργανα του κόμματος και στο πλαίσιο που ο ίδιος ο Πρόεδρός μας έχει θέσει.

Πάνω απ’ όλα, πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι για το καλό της Πατρίδας και της Παράταξής μας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις