Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Δεν χάνει η Λεβερκούζεν

Αυξάνονται οι επιλογές στο κουπόνι, τα περισσότερα πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση, ανάμεσά τους και η Μπουντεσλίγκα, με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μπάγερν, η οποία ανοίγει την “αυλαία” για το 2018, να είναι ανάμεσα σε αυτές που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Ξεχωρίσαμε, ακόμη αγώνες από τη Γαλλία, την Ολλανδία, αλλά και την Euroleague. 

Μπορεί η Λεβερκούζεν

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μπάγερν. Οι “ασπιρίνες” πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο γύρο, μετά από 17 αγωνιστικές, φιγουράρουν στην 3η θέση, εντός έδρας είναι αήττητες κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, με απολογισμό τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε οκτώ ματς. Η Μπάγερν, από την πλευρά της, βαδίζει προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, καθώς η διαφορά της από τη 2η Σάλκε είναι ήδη στους 11 βαθμούς. Σήμερα, ωστόσο, το έργο της είναι δύσκολο, καθώς αγωνίζεται σε μία “σκληρή” έδρα. Θα παραταχθεί, επίσης, με σημαντικές απουσίες, ανάμεσά τους και αυτή του πολύτιμου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Αξίζει να εμπιστευτούμε την Λεβερκούζεν, η οποία μπροστά στο κοινό της είναι άκρως αποτελεσματική και θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.01.

Εντυπωσιακή εντός έδρας η Νιμ

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Νιμ – Λανς. H Νιμ φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας και εντός έδρας, ειδικά, είναι εντυπωσιακή, με επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο μόλις ήττες σε δέκα ματς εκεί και απολογισμό τερμάτων 24 υπέρ και εννέα κατά. Μάλιστα, και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα, πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, σημειώνοντας στο ένα παιχνίδι τρία γκολ και στα τέσσερα υπόλοιπα, από τέσσερα στο καθένα! Η Λανς, από την πλευρά της, συνεχίζει να μην έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, φιγουράρει μόλις στην 15η θέση και δύσκολα θα κατορθώσει να πάρει κάτι καλό σήμερα. Επιλογή θα αποτελέσει ο “άσσος” σε απόδοση 1.97.

Προβάδισμα η Έμεν

Ολοκληρώνουμε με Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Έμεν. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολλές μεταπτώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ προβλημάτισαν έντονα με την τελευταία τους εμφάνιση πριν από τη διακοπή, καθώς ηττήθηκαν με 5-1 από την Αλμίρε Σίτι. Στον αντίποδα, η Έμεν θεωρείται δίκαια από τις πλέον “σκληροτράχηλες” ομάδες της κατηγορίας, καθώς δεν χάνει ούτε με… αίτηση! Ολοκλήρωσε το 2017 με τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ έχει συμπληρώσει, πλέον, επτά ματς χωρίς ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος (3-4-0). Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα και θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μεγάλο σκορ στη Ρωσία

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Κίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης. Η ρωσική ομάδας βασίζεται απόλυτα στον Σβεντ, εκείνος είναι που ορίζει τον ρυθμό και έχει το ελεύθερο να αυξάνει την επιθετική λειτουργία της ομάδας χωρίς να υπάρχει ίχνος αφοσίωσης στην άμυνα. Με αυτόν τον τρόπο, η Κίμκι κατάφερε στον πρώτο γύρο να κερδίσει στη Μαδρίτη,το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα. Φυσικά, η Ρεάλ μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, ούσα, άλλωστε, καλύτερη επιθετικά. Μάλιστα, αν καμία από τις δύο δεν έχει “καθαρίσει” τη νίκη όσο πλησιάζει στο τέλος του ο αγώνας , τότε είναι πολύ πιθανό το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Φυσιολογική επιλογή από τον αγώνα το Over 165.5 σε απόδοση 1.93.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις