Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Προβάδισμα σε Κρίσταλ Πάλας

Σε Σούπερλιγκ, Ισπανία και Κύπελλο Αγγλίας επικεντρώνεται η προσοχή στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Κλείνει η αγωνιστική στη Σούπερλιγκ με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος, στην Πριμέρα η Μάλαγα υποδέχεται την Εσπανιόλ, ενώ στην Αγγλία η Μπράιτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας.

Μπορεί το διπλό η Πάλας

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.06 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, που βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας και θα δώσουν μάχη για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο νέο έτος με εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Μπόρνμουθ, μετρούν μόλις μια ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), εντός έδρας σπάνια κερδίζουν σε όλες τις διοργανώσεις. Απ’ την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας έκανε καλό ποδαρικό στο νέο έτος με το διπλό επί της Σαουθάμπτον (1-2), εκτός έδρας είναι βελτιωμένη τελευταία, χαρακτηριστικό είναι ότι πορεύεται αήττητη στις τελευταίες πέντε εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις (2-3-0). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Κερδίζει η Εστορίλ

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Εστορίλ – Φεϊρένσε, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Πορτογαλίας, με τις δύο ομάδες να εντάσσονται στη μάχη για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η της βαθμολογίας, στο -1 απ’ τη γραμμή της παραμονής, μπήκαν στο 2018 με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Εντός έδρας έρχονται απ’ το 3-2 επί της Ντεπορτίβο Αβές, σήμερα έχουν μεγάλη ευκαιρία για νίκη, αφού απέναντι τους έρχεται μια ομάδα στα μέτρα τους. Με εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Πόρτο μπήκε στο νέο έτος η Φεϊρένσε, εκτός έδρας είναι κακή, έρχεται από πέντε σερί ήττες, στις τρεις εκ των οποίων μάλιστα δε σκόραρε καν. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους και επιλέγουμε άσσο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις