ΛΑΡΙΣΑ

Με τους δημάρχους Τυρνάβου και Ελασσόνας ο επικεφαλής του «Νέου Επιμελητηρίου» Βασίλης Ζάρκος

Ενόψει των επικείμενων εκλογών στις 11 & 12 Δεκεμβρίου του Επιμελητήριου Λάρισας, ο κος  Βασίλειος Ζάρκος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο», συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου Νικόλαου και τον Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση Παναγιώτη.

Ο σκοπός των συγκεκριμένων συναντήσεων ήταν η παρουσίαση των προτάσεων του Συνδυασμού που αφορούν στην στρατηγική και τους στόχους ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, για την ενίσχυση του τοπικού παραγωγικού προϊόντος, καθώς και την αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοράς του Εμπορικού κόσμου.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν οι προτάσεις και οι δράσεις του, με ιδιαίτερη αναφορά, στην μεταποίηση των γεωργικών, κτηνοτροφικών προϊόντων, στη στήριξη βιολογικής γεωργίας –κτηνοτροφίας με έμφαση στην παραγωγή-πιστοποίηση ποιοτικών τοπικών προϊόντων ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) που θα τα συνοδεύουν στις αγορές του εξωτερικού, καθώς και των βιοτεχνικών – χειροτεχνικών προϊόντων.

Επίσης, ο Συνδυασμός παρουσίασε το πολιτιστικό περιεχόμενο των δράσεων του συνδυασμού που προτίθεται να υποστηρίξει, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη του εμπορικού κέντρου του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, για την υλοποίηση Πολιτιστικών Γεγονότων βασισµένων σε τοπικά στοιχεία παράδοσης και την δημιουργία νέων με άξονα την παράδοση και τα τοπικά προϊόντα, καθώς και την στήριξη των μικρών επιχειρήσεων με δράσεις ανάπλασης  και  οργανωμένης προβολής με σκοπό την ομογενοποίηση της ταυτότητας του κέντρου στα πρότυπα μεγάλων εμπορικών κέντρων (open mall).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις