ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέο 14μελές συμβούλιο Θεσσαλίας της Ελλήνων Συνέλευσις

Ειδικότερα, σύμφωνα με δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης, «σε αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην Λάρισα στις 25 Νοεμβρίου 2017 για εκλογή νέου ΔΣ της περιφέρειας Κ.Ε.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, εξελέγη νέο 14μελές συμβούλιο».

Σημειώνεται επίσης ότι «στην σημερινή Ελλάδα έχουμε δει να καταστρατηγείτε το σύνταγμα και να παραβιάζεται η δημοκρατία σε όλες  τις μορφές της. Οι Έλληνες πολίτες για σχεδόν 8 χρόνια έχουν γίνει  θύματα μιας εγκληματικής στρατηγικής η οποία προωθήθηκε από την τρόικα και  έγινε αποδεκτή από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Ο Πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις καλεί όλους τους Έλληνες να ενταχθούν στο δήμο τους, στον τοπικό Οργανισμό, με την ονομασία Ελλήνων Συνέλευσις,(Ε.ΣΥ.) η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ότι πραγματικά μας ανήκει.

Στην περιφέρεια μας λειτουργούν  17 γραφεία που ενημερώνουν το κοινό με όλα τα έγγραφα και τις αποδείξεις.

Ο οργανισμός μας έχει όλα τα οικονομικά εργαλεία απελευθέρωσης από τα δεσμά των μνημονίων που είναι επικυρωμένα και αδιαφιλονίκητα  με δικαστικές αποφάσεις και αναγνωρισμένα από όλους τους παγκόσμιους Οργανισμούς.

Στις 15/11/2017 η Ελληνική Δικαιοσύνη με μια απόφαση σταθμό πιστοποίησε για άλλη μια φορά την ύπαρξη των 600 δις $ που κατέθεσε ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας  που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.

Η γνώση  είναι δύναμη και απελευθερώνει», καταλήγει το δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις