ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ανοίγει τις πύλες του αύριο το Πάρκο των ευχών – Δείτε το πρόγραμμα

Τη Μεγάλη Σκηνή στο Πάρκο των Ευχών θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 17:00, η ομάδα Cirque Musical παρουσιάζοντας ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του, με φλεγόμενα αντικείμενα όπως κοντάρια, σπαθί, βεντάλιες, σχοινάκια, αλυσίδες και dragon staff.

Εντυπωσιακά ζογκλερικά μ’ έναν τεράστιο κύβο, contact crystal ball, hula hoops, θεαματικοί ακροβάτες, ξυλοπόδαροι με αναρτήσεις που τρέχουν, κάνουν άλματα, σχοινάκι, κουτσό, σπαγκάτο και παίζουν με φωτιές και ένα φαντασμαγορικό finale με πυροτεχνήματα σε μια παράσταση που θα καταπλήξει όλους τους θεατές.

Στις 18:30 στην ίδια σκηνή θα ανέβουν οι περίφημοι String Demons που συμφιλιώνουν με μοναδικό τρόπο την κλασική μουσική με το χέβι μέταλ και την παραδοσιακή – λαϊκή με το ροκ … με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά – τύμπανα και έγχορδα …

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen , του Vivaldi, του Βαμβακάρη και πολλών άλλων,  ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική τους παιδεία,  οι επιρροές από χριστιανικούς και βυζαντινούς ύμνους,  μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή..

Και οι δύο πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και λάβει μέρος σε σεμινάρια μεγάλων δασκάλων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλές άλλες σκηνές και θέατρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη – Κύπρος – Αμερική).

Αυτή την περίοδο «μαγειρεύουν» τον τρίτο τους Stringdemoniko δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την MINOS-EMI UNIVERSAL.

Σας περιμένουν  να τους ακούσετε live, σε μια φοβερή συναυλία στο Πάρκο των Ευχών.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει μια φαντασμαγορική χορευτική παρουσίαση των καλύτερων Dance Show όλων των εποχών, της Σχολής DANS. ER.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις