ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βλαχούλης: «Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου»

Για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ΑΕΛ υποδέχεται το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης το Ψυχικό, σ’ ένα δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό ματς.

Οι βυσσινί βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους χωρίς ο Χρήστος Χασανίδης να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, εκτός αυτή του Ναούμη.

Δηλώσεις

Η ΑΕΛ στα τελευταία ματς παρουσιάζεται βελτιωμένη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο αυτή της την καλή εικόνα να την μετουσιώνει σε νίκες.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο Γιώργος Βλαχούλης. «Είναι αλήθεια πως στα τελευταία ματς παρουσιαζόμαστε εμφανώς βελτιωμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί ουσιαστικά τώρα γινόμαστε ομάδα, καθώς αργήσαμε να ολοκληρωθούμε ως ρόστερ. Είμαι βέβαιος πως συνεχίζοντας να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα τελευταία ματς θα έρθουν και οι νίκες που θα μας βοηθήσουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά».

Αναφορικά στο ματς με το Ψυχικό ο έμπειρος γκαρντ είπε: «Είναι σίγουρα πιο δύσκολο από το προηγούμενο ματς. Παίζουμε όμως, θεωρητικά τουλάχιστον, στην έδρα μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πολύ καλά και πιστεύω πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Για να το πετύχουμε όμως χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου της ΑΕΛ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις