ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι πρώτες δηλώσεις Μπέου μετά την πρόταση της εισαγγελέως

Στον Κυριάκο Θωμαίδη και στον ΣΠΟΡ fm μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα το απόγευμα για την πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεσή του.

Ο κ. Μπέος επιτέθηκε σε δημοσιογράφους που χαίρονταν -όπως δήλωσε- με την προφυλάκισή του λέγοντας: “σέβομαι την απόφαση και περιμένω την ετυμηγορία της δικαιοσύνης. Εγώ μίλησα πρώτος για αυτές τις κασέτες ότι είναι παράνομες. Δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Αυτό που βίωσα, ήταν μία αδικία, εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να μην το βιώσει.
Υπάρχει άλλη “εγκληματική οργάνωση” που συνδέεται ακόμα και με εμπρησμούς, αλλά κανείς δεν προφυλακίστηκε. Δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθούν στον φυσικό τους δικαστή. Εμένα ήρθαν και με πήραν από το σπίτι μου και με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Η Δικαιοσύνη λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ούτε προδικάζουμε, ούτε πανηγυρίζουμε, ούτε απογοητευόμαστε.
Υπάρχουν δικαστές με δικαστική συνείδηση και ακεραιότητα, παρότι δεν έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Όποια και να είναι η εξέλιξη, εγώ δεν πρόκειται να ζητήσω αποζημίωση, ακόμα κι αν αθωωθώ πλήρως. Δε μου φταίει σε τίποτα η Πατρίδα μου, αν κάποιοι δικαστές έγιναν πιόνια του Παπανδρέου και του Γερουλάνου.

Μου έγινε έλεγχος για το ποθεν έσχες και αυτός που έκανε τον έλεγχο πήρε προαγωγή στο Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε κυβέρνηση έχει τα ταμπού της. Τους πείραξε που ο Μπέος δεν είναι του συστήματος. Κέρδισα τον 5ο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, χωρίς πολιτική στήριξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα και έχασε τον Δήμο. Τρελαθήκανε”, τόνισε ο κ. Μπέος.

Ο Κ. Θωμαίδης έθεσε το ερώτημα αν υπήρχε ποδοσφαιρικό σύστημα που τον έστειλε στην φυλακή. Ο κ. Μπέος απάντησε: “Βεβάιως και υπήρχε ένα σύστημα λυσσαλέο που κοίταγε την πάρτη του”.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις