ΛΑΡΙΣΑ

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, διοργανώνει στη Λάρισα σεμινάριο με θέμα: «Σχεδιασμός και Διαχείριση Ευρωπαϊκών & Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων». Εισηγητής: Βασίλειος Μητσιός, Οικονομολόγος- European Initiatives Consultant (PhD, MSc, BSc).

Στην αρχή προβλέπονται τρεις 20λεπτες παρουσιάσεις από καθηγητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ως ακολούθως:

«Η κοινωνική επιχειρηματικότητα ως νέο μοντέλο οργάνωσης της εργασίας στην Ελλάδα και εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας». Εισηγητής:  Δρ. Λαζαρίδης Θεμιστοκλής

«Νέες Τεχνολογίες και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα Επιστημόνων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής». Εισηγητής:  Δρ. Νικολόπουλος Σωτήριος

«Η οικονομική και προσωπική δικτύωση ως κρίσιμοι συντελεστές επιτυχίας μιας νεοφυούς επιχείρησης». Εισηγητής:  Δρ. Γεώργιος Μπλάνας

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα: Αμφιθέατρο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας, από 11 έως και 18 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια 15 ωρών.

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 16:00 – 21:00

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 16:00 – 21:00

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 16:00 – 21:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Ακόμη, δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση οικονομικής εισφοράς, έχουν όλοι οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε δηλώσετε καθημερινά από 8:30 έως 14:30 στο Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας, Παπαναστασίου 21 Λάρισα, ή ηλεκτρονικά στο mail oee7pt@oe-e.gr ή και τηλεφωνικά στο 2410531422.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2410531422 και 6978 336538, Νικόλαος Δεδούσης ή στο mail oee7pt@oe-e.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις