ΛΑΡΙΣΑ

Επετράπη πλειστηριασμός στη Λάρισα – Σε συνεννόηση με εργαζόμενους υπό εκκαθάριση εταιρείας

Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, «επέτρεψε πλειστηριασμό σήμερα Τετάρτη, κατόπιν συνεννόησης με τους εργαζόμενους της υπό εκκαθάριση εταιρίας.

Συγκεκριμένα σήμερα  πλειστηριάζονταν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα μεγάλης Ανώνυμης Εταιρίας εισαγωγής και εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού που τελεί υπό εκκαθάριση.

Πριν την έναρξη του πλειστηριασμού απλήρωτοι εργαζόμενοι ήρθαν στο ειρηνοδικείο Λάρισας και ζήτησαν από την Πρωτοβουλία να  αφήσει να γίνει ο πλειστηριασμός για να πληρωθούν και οι ίδιοι τα δεδουλευμένα τους.

Η Γενική Συνέλευση της πρωτοβουλίας αποφάσισε ομόφωνα να σταθεί στο πλευρό τους και να επιτρέψει να γίνει ο πλειστηριασμός.

Η Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών Λάρισας αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων θυμάτων της κρίσης που έφερε το ευρώ  και η απληστία των τραπεζών.

Θέλουμε να προστατέψουμε τη μικρή λαϊκή περιουσία.

Είμαστε εργαζόμενοι  στο πλευρό των εργαζομένων.

Στεκόμαστε  δυναμικά απέναντι στους πλειστηριασμούς από τράπεζες και δημόσιο που αφορούν σε σπίτια, σε χωράφια, σε μαγαζάκια και οικόπεδα συμπολιτών μας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις