Προγραμματικές θέσεις και προτάσεις για τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας παρουσιάζει ο Γραβάνης

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Νοεμβρίου 2017, 09:28

Μια ξεχωριστή και πρωτοποριακή, για τα δεδομένα του ΔΣΛ, εκδήλωση, θα διοργανωθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων την Πέμπτη στις 19:30, όπου ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΔΣΛ και υποψήφιος Πρόεδρος κ. Αντώνης Γραβάνης θα προβεί στην Παρουσίαση των Προγραμματικών Θέσεων και Προτάσεων ενόψει των δικηγορικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου 2017.

Στόχος είναι να τεθούν υπόψη των Λαρισαίων Δικηγόρων συγκεκριμένες και ξεκάθαρες προτάσεις για τα ζητήματα τοπικού και γενικότερου δικηγορικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι θέσεις του υποψηφίου προέδρου για την επόμενη ημέρα της Δικηγορίας. Διακηρυγμένη είναι άλλωστε η θέση του κ. Γραβάνη ότι ο προεκλογικός διάλογος προεχόντως πρέπει να προβάλλει τον θετικό λόγο, τα επιχειρήματα και τις προτεινόμενες λύσεις κάθε υποψηφίου συμβάλλοντας στη μόρφωση πληρέστερης άποψης του δικηγορικού εκλογικού σώματος.

Λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του κ. Γραβάνη στη διοίκηση του Συλλόγου, ιδιαίτερη θέση θα κατέχουν οι προτεινόμενες δράσεις για περαιτέρω βελτίωση της δικηγορικής επαγγελματικής καθημερινότητας (που ο ΔΣΛ μπορεί να υλοποιήσει αυτοτελώς), καθώς και οι προτεινόμενες κατευθύνσεις και διεκδικήσεις του κλάδου πάνω στα μεγάλα ζητήματα (που θα κριθούν κυρίως σε επίπεδο δευτεροβάθμιων οργάνων). Επιπλέον αναφορά θα γίνει στο έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια με έμφαση σε δράσεις του ΔΣΛ που υλοποιήθηκαν κατόπιν εναύσματος, εισήγησης και με επιμέλεια του υποψηφίου Προέδρου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του ΔΣΛ που στηρίζουν την προεδρική υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ