ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Uberall Fest: Ένα Σάββατο γεμάτο δράσεις, μουσική και ενέργεια για… καλό σκοπό στη Λάρισα

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το δημοτικό θέατρο Ουήλ στη Λάρισα μετατρέπεται σε έναν όμορφο πολυχώρο γεμάτο δράσεις, μουσική και ενέργεια. Το Motel street boutique, το Las Ramblas Breakfast & Coffee Brewers και το Beκουτί ενώνουν τις δυνάμεις τους, την αγάπη τους για το αντικείμενό τους αλλά και για τους συνανθρώπους μας, για καλό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής όπως ο Mageo και οι Future of matter, γνωστοί και για τη συμμετοχή τους στο Reworks Festival (International Music Festival) θα πρωταγωνιστήσουν στη μουσική σκηνή για ένα ξεσηκωτικό πάρτι.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, εδώ και έντεκα χρόνια στηρίζει ψυχοκοινωνικά τους ασθενείς, ευαισθητοποιεί τον γενικό πληθυσμό και ενημερώνει για την πρόληψη της ασθένειας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το αξιοσημείωτο έργο του συλλόγου

http://www.sklarissas.gr/

Το Uberall Fest στηρίζουν οι:

  • Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχεία πολιτισμού και επιστημών
  • Red bull
  • Tsarina Boutique
  • Γνωστό brand υποδημάτων τα οποία θα ζωγραφιστούν από καλλιτέχνες και θα πωληθούν γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά τα έσοδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Οι κάτοικοι της Λάρισας αλλά και των γύρω πόλεων προετοιμάζονται για να συμμετέχουν ενεργά ώστε εκείνη η μέρα να καθιερωθεί, να δώσει ελπίδα σε όλους και κυρίως σ’ αυτούς που νοσούν.

Η παρουσία σας θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και φυσικά πολύτιμη για τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Το onlarissa.gr στηρίζει την προσπάθεια ως χορηγός επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις