Οικονόμου: Η ΝΔ προετοιμάζει νέο πλαίσιο λειτουργίας των νοσοκομείων

Δημοσιεύθηκε στις: 21 Οκτωβρίου 2017, 21:24
Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» συνεχάρη ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα «για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, έτσι ώστε να κρατηθεί όρθιο».Το ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό των επισκέψεων του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στα δημόσια νοσοκομεία. Ο κ. Οικονόμου περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και ασθενείς και συνοδούς τους.

Ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ είχε συνάντηση και με διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου, όπου συζητήθηκαν θέματα λειτουργικότητας, με τον ίδιο να σημειώνει ότι «και σε αυτή την επίσκεψη δυστυχώς επιβεβαιώσαμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές της δημόσιας υγείας της χώρας, τις οποίες επιδεικτικά παραμελεί η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Υπολειτουργία των νοσοκομείων, υποχρηματοδότησή τους και υποστελέχωσή τους οδηγούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε ασφυξία».

Ο κ. Οικονόμου σε γραπτή ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Σε κάθε περίπτωση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στο ιατρικό όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, έτσι ώστε να κρατηθεί όρθιο».

Και συμπληρώνει ότι «Η ΝΔ μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα προετοιμάζει με προσεχτικές κινήσεις ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των νοσοκομείων, έχοντας πάντα στον πυρήνα των επιλογών της το κοινωνικό κράτος».

Μαίρη Μπιμπή

Πηγή: in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ