Εθνική Ελλάδας: Καραϊσκάκη ή ΟΑΚΑ για τα μπαράζ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Οκτωβρίου 2017, 20:53

Πριν καν γίνει το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ και το συμβάν με τον ξυλοδαρμό ενός οπαδού που φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και εθεάθη στην Θύρα 8 είχε δημιουργηθεί από διάφορες πλευρές και με πρωτογενείς πηγές διαρροής από την Θεσσαλονίκη ένα κλίμα σε βάρος του Καραϊσκάκη και υπέρ του ανεπαρκούς Καυταντζογλείου, δίχως καν να είναι θετικοί Σκίμπε και παίκτες.

Μετά το συμβάν στο Ελλάδα – Γιβραλτάρ γράφτηκαν πολλά και για πολλά ζητήματα. Για το Καυταντζόγλειο δεν έχει καν τεθεί συζήτηση. Ούτε για άμεσα ούτε για την επόμενη διετία. Αυτό που υπήρχε και υπάρχει είναι μία… δέσμευση των μελών της ΕΠΟ να δουν ξανά το σκέλος της έδρας της Εθνικής μας ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως το ΟΑΚΑ έχει σαφώς πιο μεγάλο κόστος από το Καραϊσκάκη και πως ο Ολυμπιακός ουδέποτε έπαιρνε ή παίρνει χρήματα για τους αγώνες της Εθνικής.
Επίσης είναι μία πραγματικότητα πως μέλη του Δ.Σ. στην ΕΠΟ έθεσαν θέμα ασφαλείας προς την διοίκηση Γραμμένου με αφορμή και το συγκεκριμένο γεγονός στην Θύρα 8.

Αγωνιστικά θέματα ή προβλήματα εγκαταστάσεων ή κάτι άλλο σχετικά δεν θα μπορούσε να έχει η ΕΠΟ. Αυτήν την στιγμή η Ομοσπονδία έχει δηλωμένες δύο έδρες για όλη την διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς και για τα μπαράζ: ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη. Εάν θέλει δηλαδή μπορεί να πάει στο Ολυμπιακό στάδιο, έχοντας περιθώριο να το δηλώσει.

Παράλληλα όμως σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ θα γίνει άμεσα μία συνάντηση ΕΠΟ με Σκίμπε – παίκτες για να ερωτηθούν για το θέμα της έδρας της Εθνικής. Μέχρι τώρα ο Γερμανός τεχνικός και οι διεθνείς μας πάντως ήταν υπέρ του Καραϊσκάκη.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ