Αμετανόητος ο Τραμπ: Τα ΜΜΕ έχουν γίνει (για μένα) τόσο ψεύτικα που πρέπει να κλείνουν

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Οκτωβρίου 2017, 09:01

Δεν ζήτησα να δεκαπλασιαστεί το πυρηνικό οπλοστάσιο αλλά να είναι σε άψογη κατάσταση, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Δεν φαίνεται να «ιδρώνει» το αυτί του Ντόναλντ Τραμπ από την αίσθηση που προκάλεσε η πρωτοφανής για δημοκρατική χώρα απειλή του ότι θα πρέπει να κλείνουν όσα ΜΜΕ (κατά τον ίδιο) διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις καθώς μετά το πρώτο χτύπημα που έκανε μέσω Twitter για το θέμα αυτό, επανήλθε λίγες ώρες αργότερα με παρόμοια ανάρτηση.
Μόνο που αυτή τη φορά η τοποθέτησή του δεν είχε ερωτηματικό αλλά ήταν απόλυτα καταφατική όσον αφορά τις προθέσεις του.«Τα ενημερωτικά δίκτυα έχουν γίνει τόσο πολωτικά, τόσο διαστρεβλωμένα και ψεύτικα που θα πρέπει να εξετάζονται οι άδειές τους και, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, να ανακαλούνται. Δεν είναι δίκαιο για τους πολίτες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επίθεση του Τραμπ στα ΜΜΕ προκλήθηκε από το άρθρο του NBC σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος σε σύσκεψη στις 20 Ιουλίου ζήτησε «δεκαπλασιασμό» του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Τραμπ επιχείρησε να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα φέρεται να είπε στην επίμαχη σύσκεψη λέγοντας ότι «εγώ δεν ζήτησα δεκαπλασιασμό αλλά να είναι σε άψογη κατάσταση το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ».

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ