ΛΑΡΙΣΑ

Υποψήφιος με τον Αντώνη Γραβάνη ο Βασίλης Γκουτζουρέλας

Την υποψηφιότητα στο πλευρό του Αντώνη Γραβάνη για το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, ανακοίνωσε ο Λαρισαίος δικηγόρος Βασίλης Γκουτζουρέλας.

Σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: “Ο δικηγορικός κλάδος μαστίζεται σήμερα από την δημευτική υπερφορολόγηση, την οικονομική δυσπραγία της κοινωνίας και την αυξανόμενη μείωση του κύρους του, καθιστώντας την καθημερινότητα των εναπομεινάντων μαχόμενων δικηγόρων  έναν ανηλεή αγώνα επιβίωσης. Τα όρια των εννοιών «παλαιός» και «νέος» δικηγόρος τείνουν να εξαλειφθούν, ενώ καθημερινά συνάδελφοι ανεξαρτήτως εμπειρίας και χρόνου άσκησης του επαγγέλματος εγκαταλείπουν το χώρο προς αναζήτηση διαφορετικού επαγγελματικού προσανατολισμού, πτοούμενοι  από την άτεγκτη πραγματικότητα.

Είναι η στιγμή της ουσιαστικής συσπείρωσης, της αναζήτησης και υλοποίησης ουσιαστικών λύσεων και της αφιέρωσης όλων στον κοινό στόχο της άμεσης αντιμετώπισης και άμβλυνσης των καθημερινών προβλημάτων και αναγκών του λειτουργήματός μας.

Αντιμετωπίζοντας κι εγώ στο πετσί μου τα προβλήματα του πολύ νέου δικηγόρου που πασχίζει για να εισέλθει ουσιαστικά, να επιβιώσει  και να σταθεροποιηθεί στο επάγγελμα, και κινούμενος με πραγματική διάθεση προσφοράς του χρόνου και των ιδεών μου, γνωστοποιώ στους συναδέλφους την πρόθεσή μου να κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Στέκομαι στο πλευρό ενός ανθρώπου με αποδεδειγμένη πείρα, βαθιά γνώση του δικηγορικού λειτουργήματος και των αναγκών του και πλούσια συνδικαλιστική προσφορά, του υποψηφίου προέδρου του Δ.Σ.Λ. Αντώνη Γραβάνη, οι κινήσεις και επιλογές του οποίου μαρτυρούν την αληθινή του διάθεση για ανανέωση, ουσιαστική και δυναμική εκπροσώπηση κάθε φωνής των συναδέλφων του και αναζήτηση ουσιαστικών λύσεων.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου θα αποτελέσει την ύψιστη τιμή και την καίρια δέσμευσή μου να αγωνιστούμε όλοι από κοινού, ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για τον Λαρισαίο δικηγόρο και για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας στον επαγγελματικό μας χώρο.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις