ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαριμπαλίδης: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Το ματς της πρεμιέρας και η βαριά ήττα από το Περιστέρι ανήκουν ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΛ που συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι βυσσινί όχι απλά παραμένουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους, αλλά όπως δηλώνει και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Σαριμπαλίδης, η ήττα από το Περιστέρι ήταν ένα καλό μάθημα.

«Σίγουρα η απόδοσή μας με το Περιστέρι δεν ήταν αυτή που θέλαμε, έπρεπε και μπορούσαμε. Οι δυνατότητές μας είναι σίγουρα μεγαλύτερες, αλλά ταυτόχρονα για μας αυτή η ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αποτέλεσε για μας ένα ισχυρό μάθημα».

Αναφορικά στο ματς του Σαββάτου με τον Αρκαδικό ο έμπειρος πλέι μέικερ δήλωσε: «Για μας σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να δουλεύουμε καλά και σοβαρά. Δεν μας επηρεάζει το ποιος είναι αντίπαλός μας και θα πάμε στην Τρίπολη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Χωρίς προβλήματα

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς του Σαββάτου συνεχίζεται κανονικά, με τον Χρήστο Χασανίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να «κατασκοπεύσουν» τον προσεχή αντίπαλό τους μέσω βίντεο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις