«Μπλόκο» και σήμερα στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύθηκε στις: 11 Οκτωβρίου 2017, 22:13

Στις σημερινές κινητοποιήσεις το «παρών» έδωσε και το ΠΑΜΕ – Διακριτική παρουσία της αστυνομίας έξω από το δικαστήριο

Περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών προκειμένου να εμποδίσουν για άλλη μια Τετάρτη την διαδικασία πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και περιουσίας πολιτών.
Στις σημερινές κινητοποιήσεις το «παρών» έδωσε το ΠΑΜΕ, που συμμετείχε ενεργά στην διαμαρτυρία. Οι περίπου 50 διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κάθισαν έξω απο την είσοδο του Ειρηνοδικειου Αθηνών κρατώντας σημαίες και πανό και φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.
Μέσα στο Ειρηνοδικείο για μία ακόμη Τετάρτη συγκεντρώθηκαν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μπλόκ της «Λαϊκής Ενότητας», της «Πλεύσης Ευθερίας», καθώς και συλλογικότητες και επιτροπές αγώνων.

Στις δηλώσεις τους οι διαδηλωτές υπογράμμισαν ότι όσο περνάει ο καιρός η συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις κατα των πλειστηριασμών αυξάνεται καθώς ο φόβος των οφειλετών μεγαλώνει όσο πλησιάζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Υπενθυμίζεται, ότι για σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 21 πλειστηριασμοί όπου οι περίπου 17 αφορούν χρέη προς τις τράπεζες.

Διακριτική είναι και η παρουσία της αστυνομίας η οποία βρίσκεται έξω από το κτίριο των δικαστηρίων χωρίς κράνη και ασπίδες.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ