ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκβίαζαν βολεϊμπολίστα για να του δώσουν το δελτίο του

Σε ξεχασμένες εποχές επέστρεψαν οι παράγοντες ενός αθλητικού σωματείου της Πάτρας, που αρνούνταν να δώσουν το δελτίο του σε έναν 25χρονο βολεϊμπολίστα ο οποίος ήθελε να φύγει από την ομάδα τους για να μην πάει σε… αντίπαλη. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να απαιτήσουν εκβιαστικά χρήματα.

Η υπόθεση, που θυμίζει «αιχμαλωσίες» αθλητών τη δεκαετία του ’70, αποκαλύφθηκε όταν ο βολεϊμπολίστας υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου στο οποίο αγωνίζονταν απαιτούσαν να τους δώσει 1.800 ευρώ για να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και ο αθλητής έκλεισε ραντεβού με τους υπεύθυνους της ομάδας για να τους τα παραδώσει.

Στη συνάντηση εμφανίστηκαν δύο μέλη του Δ.Σ. που συνελήφθησαν και στην κατοχή του ενός βρέθηκε όλο το προσημειωμένο ποσό, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τον πρόεδρο του σωματείου. Οι συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους ασκήθηκε δίωξη για εκβίαση κατά συναυτουργία, υπέβαλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του 25χρονου βολεϊμπολίστα ο οποίος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις