Πλήθος κόσμου στη γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Σεπτεμβρίου 2017, 22:47

Με τη συναυλία του λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη ημέρα της Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Πλήθος Φαρσαλινών και επισκεπτών παρακολούθησαν τη συναυλία αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς σε περίπτερα που διατέθηκαν από τον Δήμο.

Ο Σύλλογος Χαλβαδοποιών – Ζαχαροπλαστών προσφέρει δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες το προβαλλόμενο προϊόν, ενώ άλλα τοπικά προϊόντα προσφέρονται από τους παραγωγούς τους.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η προβολή του φημισμένου Χαλβά Φαρσάλων, η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η παρουσίαση και η προώθηση προϊόντων τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων, καθώς και η ανάπτυξη εμπορικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

Η αυλαία στην 12η Γιορτή Χαλβά θα πέσει αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με το 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων και ώρα 20:00, κατά το οποίο θα εμφανιστούν οι χορωδίες: Παιδικό Τμήμα Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων, Μικτή Χορωδία Δήμου Κόνιτσας, Μικτή Χορωδία Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, Ανδρική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης και Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων.

newsroom onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ