Ο Τσίπρας στον Κουρουμπλή: Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσεις την σαπίλα… Διαφορετικά θα την χρεωθείς εσύ

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Σεπτεμβρίου 2017, 11:48

Υπό… επιτήρηση έθεσε ουσιαστικά τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αρρυθμίες» της κυβέρνησης στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής.

Προφανώς δεν θέλησε να επικεντρώσει στα λάθη και παραλείψεις που υπήρξαν, προκειμένου να μην προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του αρμόδιου υπουργού ο οποίος όμως καθίσταται πλέον καθημερινά κρινόμενος, χωρίς ουσιαστικά να έχει την… πολυτέλεια οποιουδήποτε νέου λάθους, αμέλειας ή καθυστέρησης.

Κατ’ άλλους όμως ο κ. Κουρουμπλής θα είναι ένα συνεχές πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα ανάλογο – και τηρουμένων των αναλογιών – του προβλήματος που ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης όταν ο Κώστας Καραμανλής τον είχε κρατήσει στην κυβέρνηση.

Η υπόθεση της οικολογικής καταστροφής του Σαρωνικού, πάντως, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην κυβέρνηση, ενώ πολλά για το μέλλον θα κριθούν από την ικανότητα που θα επιδείξει για τον περιορισμό των επιπτώσεων…

Πηγή: real.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ