Φλαμπουράρης: Οι θυσίες των Ελλήνων έπιασαν τόπο

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Σεπτεμβρίου 2017, 18:13
Την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης εξέφρασε σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας πως «η φετινή να είναι η τελευταία μνημονιακή ΔΕΘ».Ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατάφερε «να αποτρέψει την ολική καταστροφή και να επαναφέρει την αξιοπιστία της χώρας με τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τους πολίτες», ενώ επισήμανε ότι η χώρα είναι πλέον θωρακισμένη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «με αυτή την έννοια, μπορώ να πω ότι οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων πολιτών έπιασαν τόπο και νομίζω ότι, αφού αντέξαμε στη δεύτερη αξιολόγηση, η τρίτη θα είναι αρκετά ευκολότερη».

Σε ό,τι αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για τις Σκουριές, τόνισε ότι «η κυβέρνηση θέλει τις υγιείς παραγωγικές επενδύσεις όπου θα επιδιώκεται ο συνδυασμός της οικονομικής ανάπτυξης με την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και της ιστορίας του τόπου μας», και κάλεσε την αντιπολίτευση να απαντήσει «πώς έγινε ένα μεγάλο μέρος της επιχειρηματικότητας να φιλοξενείται σήμερα σε χιλιάδες σελίδες δικογραφιών».

Πηγή: in.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ