Ματάισεν: «Με ήθελαν και πριν από μερικούς μήνες»

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Σεπτεμβρίου 2017, 08:33
Ο νέος κόουτς της Λάρισας έπλεξε το εγκώμιο των «βυσσινί» και ανέφερε πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε μιλήσει ξανά με τον Αλέξη Κούγια

Ψηλά τον πήχη για την παρουσία του στην Λάρισα έβαλε ο Τζάκι Ματάισεν, μέσω των όσων είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Οπου και τόνισε πως οι «βυσσινί» είναι σε θέση να πρωταγωνιστούν.  «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Αυτό ήταν στο μυαλό μου. Υπήρχαν κάποιες επιλογές στο Βέλγιο αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Λάρισα είναι μια ομάδα πρώτης τάξεως στην Ελλάδα. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν και δεν έχουμε χάσει τίποτα. Πρόκειται για μία παραδοσιακή ομάδα στην Ελλάδα. Έχει ήδη υπάρξει πρωταθλήτρια, έχει κατακτήσει το Κύπελλο και  διαθέτει πιστούς φιλάθλους. Σε κάθε ματς υπάρχουν κοντά στους 7.000 φίλους της ομάδας στο στάδιο κάτι το οποίος τους φέρνει στη 3η ή 4η θέση στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Ο Βέλγος κόουτς ρωτήθηκε ακόμη γιατί υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ μετά από μόλις τρεις αγωνιστικές.  Τότε αποκάλυψε πως το «φλερτ» του με την Λάρισα δεν είναι τωρινό. «Δεν το ξέρω αυτό με κάθε λεπτομέρεια. Είχαμε συζητήσει ξανά μήνες πριν αλλά τότε δεν προχώρησε η συμφωνία. Τότε δεν ήμουν ελεύθερος. Αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο στην επιλογή τους. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να με πάρει στην ομάδα δυο φορές σε λίγους μήνες είναι ένα σημάδι ότι με θέλει. Τώρα οι εξελίξεις τρέχουν με συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δύσκολα παιχνίδια είναι και ενδιαφέρον επειδή θα δεις τις δυνατότητες σου». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ