Δωρεάν σχολή αυτοπροστασίας στο παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Σεπτεμβρίου 2017, 08:29

Δωρεάν εκπαίδευση αυτοπροστασίας για όλους τους πολίτες του νομού Λάρισας διοργανώνει το παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λάρισας.

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα στις 12 Οκτωβρίου 2017 και οι θεματικές περιλαμβάνουν την στατιστικών των ατυχημάτων, τα μέτρα πρόληψης και τις Πρώτες Βοήθειες.

Αμέσως μετά το πέρας της δωρεάν σχολής, θα ξεκινήσει η σχολή βασικής εκπαίδευσης, την οποία επίσης, μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες και στόχος της είναι η εκπαίδευση όσων συμμετέχουν σε όλα τα πεδία δράσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούν μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή της να ενταχθούν στο δυναμικό της οργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην οργάνωση έχουν οι μαθητευόμενοι που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την Σχολή και έχουν κριθεί ικανοί στις εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στον εξής σύνδεσμο http://www.larisahrt.gr/2017/09/blog-post_5.html?spref=fb

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά από τις 8 π. μ. μέχρι τις    2 μ. μ.  στο τηλέφωνο 6987708003 ή μέσω e-mail στο [email protected]   και στα γραφεία του Παραρτήματος Λάρισας Καρλας47 & Λαζαρίδη ( Κτίριο Ε’ΚΑΠΗ Αγ. Γεωργίου Λάρισας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ