ΛΑΡΙΣΑ

“Λαϊκό προσκύνημα” αναμένεται το βράδυ στη συναυλία του Ρέμου με τη δωρεάν είσοδο – Πόσους μπορεί να χωρέσει το ARENA

Μία απόφαση με θετικό μεν αντίκτυπο, αλλά και πολλά διλήμματα ήταν αυτή που πήραν το βράδυ της Τρίτης οι διοργανωτές της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο AEL FC ARENA, μετά τη διακοπή της λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στο άκουσμα της “δωρεάν γενικής εισόδου” τα μηνήματα των πολιτών έπεσαν… βροχή για το τι θα συμβεί με εκείνους που είχαν εισιτήριο και πώς θα διασφαλιστεί η είσοδό τους σε έναν χώρο όπου αναμένεται να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της “ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.” κ. Μίμη Τσακμακίδη, ο οποίος και ανέπτυξε το σχετικό της απόφασης: “Η απόφαση για δωρεάν είσοδο πάρθηκε ομόφωνα απ’ όλους κι από τους καλλιτέχνες, αποσκοπώντας την κάλυψη του κόσμου που συμμετείχε και πλήρωσε εισιτήριο. Οι καλλιτέχνες ήθελαν να τιμήσουν αυτή την παρουσία και να δείξουν πως δεν επιθυμούν να λειτουργήσουν κερδοσκοπικά. Εάν από την άλλη γίνονταν ξανά η συναυλία για όσους είχαν πληρώσει εισιτήριο θα αναλαμβάνονταν διαφορετικό ρίσκο για εκείνους που είτε έχασαν, είτε πέταξαν το απόκομμα. Σκεφθτείτε ότι χθες είχαμε πάνω από 13.000 κόσμο…”

Σκέψη για διεξαγωγή της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία δεν υπήρξε καθώς ο μεγάλος αριθμός των καλλιτεχνών ήταν απίθανο να συγκλίνει σε μία ίδια διαθέσιμη ημερομηνία για όλους.

Πόσους όμως μπορεί να χωρέσει σήμερα το AEL FC ARENA; Η εκτίμηση των διοργανωτών είναι πως μπορούν υπό προϋποθέσεις να παρακολουθήσουν τη συναυλία μέχρι και 16.000 περίπου άτομα.

Οι πόρτες του γηπέδου αναμένεται να ανοίξουν στις 7 με 7.30 το απόγευμα, ενώ η συναυλία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις