ΚΟΣΜΟΣ

Η startup που θέλει να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους

Ο Μάικλ Μπραντ έχει στο βιογραφικό του όλα όσα ονειρεύεται ένας επιχειρηματίας στον χώρο της τεχνολογίας. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, έχει δουλέψει στη Google και έχει ήδη εξασφαλίσει γενναιόδωρη χρηματοδότηση για την startup εταιρεία του.

Η επιχείρηση του, η HVMN , παράγει και πουλά μηνιαία, συνδρομητικά κουτιά γνωστικών συμπληρωμάτων. «Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους καλύτερους, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να βοηθήσουμε συστηματικά τους ανθρώπους», εξηγεί ο Μπραντ που έχει βάλει τα γνωστικά συμπληρώματα στα αμερικανικά σπίτια, όπως κάποτε βρήκαν τον δρόμο τους σε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής και τα χάπια αδυνατίσματος.

«Όλοι οι άνθρωποι δεχόμαστε εισροές πληροφοριών και συναισθημάτων. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε εκροές, όπως είναι η παραγωγικότητά μας, ο χρόνος αντίδρασής μας στα ερεθίσματα που δεχόμαστε, ακόμη και η ευτυχία μας», τονίζει ο Μπραντ.

Καθώς τα προϊόντα που παράγει η HVMN αποτελούν συνδυασμό εγκεκριμένων συμπληρωμάτων, τα σκευάσματά τους δεν χρειάζονται νέα έγκριση από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

enikonomia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις