ΚΟΣΜΟΣ

Παιδί βιάστηκε σε σχολείο και ο διευθυντής του είπε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο»

Η περίπτωση μίας σεξουαλική κακοποίησης ανηλίκου από συμμαθητή του στο Τενεσί των ΗΠΑ ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα σοκάροντας την τοπική κοινή γνώμη. Οι λεπτομέρειες όμως της υπόθεσης είναι αυτές που έχουν αφήσει άπαντες με ανοικτό το στόμα.

Σύμφωνα με τον Independent ο διευθυντής του ιδιωτικού χριστιανικού σχολείου όχι μόνο δεν υποστήριξε το παιδί αλλά προσπάθησε και να καλύψει την υπόθεση προκαλώντας οργή. Όταν το αγόρι ζήτησε τη βοήθεια της διεύθυνσης της Ακαδημίας Μπρέντγουντ , ο διευθυντής τον συμβούλεψε να μην πει σε κανέναν τίποτα, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο» γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται με βάση το θέλημα του Θεού.

Η μητέρα του θύματος στη μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως ο γιος της έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου πριν από περίπου δύο χρόνια. Η γυναίκα στη μήνυσή της τονίζει πως το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Όλα ξεκίνησαν στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν και προέβαιναν σε πλήθος ανήθικων πράξεων.

Η μητέρα του παιδιού ζητά τώρα 30 εκατομμύρια ως αποζημίωση.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις