ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Γέφυρες» επικοινωνίας με τους τέσσερις μεγάλους και τη NOVA!

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται πλέον οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων με τη NOVA για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που σημαίνει πολλά για την Super League.

Προς το παρόν οριστική συμφωνία δεν υφίσταται καθώς συνεχίζουν να υπάρχουν ζητήματα όπου δεν τα βρίσκουν, ωστόσο είναι εμφανές πως καταβάλλεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές. Μία προσπάθεια με στόχο να προκύψει deal τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο και με τον ΠΑΟΚ μέσα στην συμφωνία.

Την Δευτέρα έγιναν κάποιες ανεπίσημες επαφές κυρίως με τους μεγάλους και το συνδρομητικό και το μεσημέρι της Τρίτης θα υπάρξει συνάντηση. Κάποιες πληροφορίες μιλούσαν για συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο τελικώς αυτή πήρε μετάθεση κατά μία μέρα και… παραμονές του Δ.Σ. της Λίγκας για τις αλλαγές μες στην χρονιά και την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Στόχος των τεσσάρων είναι ένα συμβόλαιο με τις λιγότερες δυνατές οικονομικές απώλειες. Πρόθεση της NOVA παραμένει ένα συμβόλαιο που δεν θα είναι δυσβάσταχτο οικονομικά και που θα λειτουργεί αποδοτικά για εκείνη και μαζί και με τις αλλαγές και όσα έχει ζητήσει να γίνουν για την Super League τη νέα χρονιά.

Ανεπισήμως και από τις πηγές που υπάρχουν προκύπτει πως το κλίμα έχει βελτιωθεί, ότι οι ενδείξεις πλέον είναι σαφώς και πιο θετικές και πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε ανατροπή δεδομένων και συμφωνία για τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο. Περισσότερα βέβαια θα φανούν στην συνάντηση της Τρίτης και κατ’ επέκταση στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις