Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Άσσοι σε Δανία και Σουηδία

Δράση κυρίως στις βόρειες χώρες έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, από εκεί προκύπτουν αμφότερες οι προτάσεις του Betarades.gr. Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που κλείνει την πρεμιέρα της Α’ Δανίας, Οντένσε – Νόρτζελαντ, όπως επίσης και με τον αγώνα Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι απ’ την Α’ Σουηδίας. Δραστηριότητα υπάρχει επίσης σε Πολωνία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ρουμανία.

Ξεκίνημα με νίκη για Οντένσε

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Οντένσε – Νόρτζελαντ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της πρεμιέρας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν φιλοδοξίες να πάρουν θέση στην πρώτη εξάδα. Η Οντένσε συμμετείχε πέρυσι στα μπαράζ για μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως αποκλείστηκε στα ημιτελικά απ’ τη Ράντερς, στο διάστημα του καλοκαιριού επέλεξε να κρατήσει τον «κορμό» της και να προχωρήσει σε 1-2 ενισχυτικές κινήσεις. Απ’ την άλλη, η Νόρτζελαντ έκανε την υπέρβαση με την παρουσία στα πλέι οφ τίτλου, αλλά εκεί απογοήτευσε. Επέλεξε να μην ενισχυθεί μεταγραφικά, ενώ έχασε και ορισμένους βασικούς παίκτες, με κυριότερο τον σκόρερ Ίνγκβαρτσεν. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι, έχουν κρατήσει τους περισσότερους παίκτες του περσινού ρόστερ, ποντάρουμε στη νίκη τους. Επιλέγουμε άσσο.

Το παίρνει η Έλφσμποργκ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Είναι η μια εκ των δύο αναμετρήσεων που κλείνουν την 15η αγωνιστική της Α’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική εικόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Έλφσμποργκ έρχεται απ’ τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ποιοτικής Νόρκεπινγκ (1-3), αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 22 πόντους και την 7η θέση. Ήταν η έκτη σερί αγωνιστική που δε χάνει (4-2-0), έρχεται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες με επιμέρους σκορ 7-1! Σήμερα έχει το προβάδισμα εναντίον της Χάμαρμπι, η οποία μπορεί να επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Έρεμπρο (3-1), εντούτοις φέτος παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοση της και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-2 στα τελευταία πέντε ματς, δέχεται σχεδόν πάντα γκολ, τελευταία σκοράρει αρκετά. Ποντάρουμε στο μομέντουμ της Έλφσμποργκ και επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις