ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σφήνα Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.;

Το ραντεβού, η συζήτηση, η ερώτηση για το «ασυμβίβαστο» (που δεν υπάρχει) και το πρώτο… ύποπτο δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά».

Ο Χρήστος Μιχαλάκης παραμένει σταθερά προσηλωμένος στα καθήκοντά του ως αντιπεριφερειάρχης και μάλιστα μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του το 2019 αναμένεται να παραδώσει με τον Κώστα Αγοραστό δυο ακόμη σημαντικά έργα στην περιοχή μας (ε.ο. Τρικάλων-Πύλης και Φράγμα Ληθαίου) πέραν όλων των άλλων.

Ωστόσο συζητήσεις πολλές γίνονται περί του ονόματός του στο… Μοσχάτο και με φόντο τις εθνικές εκλογές. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι θα ήθελε να διεκδικήσει μια βουλευτική έδρα, μη προσδιορίζοντας ωστόσο τον χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  με δεδομένη την πρόθεση… των δυο (και Μοσχάτου και Μιχαλάκη) ήδη έχει απευθυνθεί ερώτηση σε νομικούς αν μπορεί να κατέβει για βουλευτής πριν τη λήξη της θητείας του τον Σεπτέμβριο του 2019 και παρά τα όσα πιστεύαμε… δεν υπάρχει ασυμβίβαστο!… Υπάρχει μια ερμηνεία που αφήνει ελεύθερο το πεδίο!!!….

Ήδη έχουν γίνει και συζητήσεις στα κεντρικά της Ν.Δ. και το σενάριο να δούμε… Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο θεωρείται πιθανό.

Όλα αυτά ήρθε να τα επικυρώσει και ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» όπου μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο εντυπωσιακό 65% που έλαβε ο Μιχαλάκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Βάλτε τώρα… φωτιά στα σενάρια!!!….

trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις