Βίντεο: Γυμνή Βραζιλιάνα διαδηλώτρια γκρεμίζει… μάντρες για ένα αυτοκίνητο!

Δημοσιεύθηκε στις: 7 Ιουλίου 2017, 20:49

Η 29χρονη αγόρασε ένα όχημα, το οποίο… κατέρρευσε μετά από λίγες ώρες, ενώ ο πωλητής δεν αναλάμβανε την ευθύνη

Πώς θα σας φαινόταν μία καλλίγραμμη 29χρονη Βραζιλιάνα διαδηλώτρια να γκρεμίζει ολόγυμνη μάντρες; Δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός; Η αιτία του ξεσπάσματος της ξανθιάς Βραζιλιάνας; Ένα… αυτοκίνητο!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η 29χρονη καλλονή αγόρασε το αυτοκίνητό της από έναν ιδιώτη και πλήρωσε αδρά γι’ αυτό. Λίγα μέτρα οδήγημα αρκούσαν για να… καταρρεύσει ο κινητήρας. Η κοπέλα απευθύνθηκε στον πρώην ιδιοκτήτη, ο οποίος αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη.

 Τότε ξεκίνησε το… σόου. Η ξανθιά Βραζιλιάνα πέταξε όλα της τα ρούχα και επιτέθηκε με σφοδρότητα στη μάντρα του συνεργείου αυτοκινήτων. Προκαλώντας σύγχυση και φασαρία άνευ προηγουμένου στην περιοχή Σάντα Κατρίνα, κρεμάστηκε από τη μάντρα και άρχισε να την κουνά με όση δύναμη διέθετε, μέχρι που κατάφερε να τη ρίξει στο έδαφος!

Όπως είπε στην αστυνομία, καλούσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να αναλάβει την ευθύνη και να της δώσει τα λεφτά της πίσω, αλλά εκείνος δεν το δεχόταν. Τελικά συνελήφθη από την αστυνομία, για διατάραξη κοινής ησυχίας και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Δείτε φωτογραφίες…

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ