ΛΑΡΙΣΑ

Τι απαντάει η «Νέα Δύναμη» στον αντιδήμαρχο του Δήμου Τεμπών

Σε απάντηση σχετικά με τα όσα αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τεμπών εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή  σε ότι αφορά τα διόδια,  το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης  και τον  σταθμό ΟΣΕ του Ευαγγελισμού ένα έχω να πω: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του  πιάνεται».  Ψυχραιμία κ. Αντιδήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών, δεν ξέρατε πως ότι σπείρατε αυτό θα θερίσετε;  Τώρα ήρθε η στιγμή που όλα τα βρίσκεται μπροστά σας. Τέρμα τα ψέματα.

Κύριε Αντιδήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών, σας αφήνουμε στην κρίση των κατοίκων του Δήμου και όσο και να θέλετε να αποδείξετε πως είστε παρών σε ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία μας είναι πλέον αργά , η πραγματικότητα σας διαψεύδει.

Σε ότι αφορά τα διόδια στον παράδρομο της Κοιλάδας των Τεμπών,  θα έπρεπε να γνωρίζατε κ. Αντιδήμαρχε,  πως μετά από μία κίνηση των προέδρων του Πρώην Δήμου Μακρυχωρίου (όπου ένας από αυτούς ήμουν και εγώ) καλέσαμε όλους τους προέδρους σε μία συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό πριν τα εγκαίνια  των σηράγγων, έτσι ώστε να συντάξουμε ένα ψήφισμα όλοι μαζί από κοινού κατά της λειτουργίας των διοδίων, το οποίο και θα το δίναμε  στα χέρια του Πρωθυπουργού.

Δυστυχώς  όμως, εσείς η Δημοτική Αρχή, που όπως αναφέρατε τοποθετείστε «έγκαιρα και έγκυρα»,  λάμψατε διά της απουσία σας, και δεν μείνατε μόνο σ αυτό, αλλά  σαμποτάρατε τη συγκέντρωση με το να μην επιτρέψετε σε κανέναν Πρόεδρο της παράταξης σας,  όχι της πολιτικής, (γιατί από ότι ξέρω εσείς ήσασταν  στη Νέα Δημοκρατία), αλλά της Δημοτικής εννοώ, να λάβει μέρος σ αυτή την κίνηση των Προέδρων  για  να μην πραγματοποιηθεί  η συγκέντρωση και να μη βγει κανένα  ψήφισμα.

Όπως βλέπεται κ. Αντιδήμαρχε, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, για το καλό του τόπου μου, εγώ προσωπικά ήμουν παρών σ αυτή τη συγκέντρωση όπως και άλλοι  Πρόεδροι,  και ομοφώνως καταλήξαμε σε  απόφαση να μη  λειτουργήσουν τα διόδια στην παλιά τους θέση, και συντάξαμε  ψήφισμα, το οποίο  εγώ προσωπικά, επέδωσα  στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, κατά τα εγκαίνια της σήραγγας

Θα θέλαμε όμως να μάθουμε, όχι μόνο εμείς ως Πρόεδροι, αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου μας, γιατί για ένα τόσο σοβαρό θέμα  δεν επιτρέψατε να  λάβουν  μέρος στη συγκέντρωση  οι Πρόεδροι της παράταξής σας,  ενώ είχαν ενημερωθεί, έτσι ώστε να βοηθήσουν  την προσπάθειά μας αυτή για το καλό των κατοίκων.

Σε ότι αφορά το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης, ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία σας η ενεργοποίηση  του Τοπικού Αστυνόμου,  και η ταυτόχρονη κατάργηση του  Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης. ……!!

Ξεχνάτε ότι, μέχρι πρότινος, μας διαβεβαιώνατε, ως Δημοτική Αρχή,  ότι σύμφωνα με τις διαπραγματεύσεις σας με Αρχές και πολιτικούς παράγοντες, το Αστυνομικό Τμήμα Ραψάνης δεν θα καταργηθεί και θα παραμείνει ως έχει.!!!

Αποδείχθηκε όμως ότι όλα αυτά που λέγατε ήταν λόγια του αέρα και έχετε τεράστια ευθύνη, ως Δημοτική Αρχή, ευθύνη που είναι αποκλειστικά δική σας, λόγω της ανικανότητας σας,  και μην ψάχνετε για άλλα εξιλαστήρια θύματα  .

Τέλος για την λειτουργία του σταθμού  ΟΣΕ στον  Ευαγγελισμό, και εδώ δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να πείτε την αλήθεια στους κατοίκους της περιοχής .

Η αλήθεια είναι μία κ. Αντιδήμαρχε και ας κάνετε πως δεν τη ξέρετε.

Ποτέ δεν ασχοληθήκατε και δεν ενδιαφερθήκατε γι αυτόν το σταθμό και πρέπει να απολογηθείτε στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας,  που θέλουν να ταξιδέψουν σιδηροδρομικώς,  για ποιο λόγο τους ταλαιπωρείτε στέλνοντας τους με αυτήν την αδιαφορία σας και την ανικανότητα σας  που σας διακατέχει  στους σταθμούς  Ραψάνης και Λάρισας.

Κύριε Αντιδήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής, δεν έχετε να μας παρουσιάσετε και να μας πείτε  τίποτα  ποια. Το μόνο που κάνετε είναι, να τρέχετε σωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο, αποσείοντας από πάνω σας κάθε ευθύνη για τις παραλείψεις, αστοχίες και  αποτυχίες  στα χρόνια της θητείας σας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις