ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα στο Σύνταγμα η συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε»

Συγκέντρωση στις 8 στο Σύνταγμα με σύνθημα «Παραιτηθείτε» διοργανώνεται απόψε, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής μέσω του Facebook.

Στην πρόσκληση συμμετοχής καταλογίζουν στην κυβέρνηση πως προεκλογικά χρησιμοποίησε «αναρίθμητα ψέμματα» για «δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ώστε να αποκτήσει την εξουσία, ενώ στην συνέχεια βρήκε για να σερβίρει σε όλους νέα συνθήματα για δήθεν “Παράλληλα Προγράμματα” και “Αντίμετρα”»

Τα αιτήματα των διαδηλωτών είναι, μεταξύ άλλων, «αλλαγή πολιτικής τώρα, δραστικές περικοπές δαπανών παντού, διαύγεια και αξιοκρατία και όχι βόλεμα του κομματικού στρατού της συγκυβέρνησης, μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς». Λέμε όχι «στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εσωτερικό και το εξωτερικό», «η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη και η οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε συνθήκες ανάπτυξης», τονίζουν.

Στρέφουν τα βέλη τους και κατά της αντιπολίτευσης συνολικά, κατηγορώντας τη πως «έχει αφήσει την Ελλάδα εντελώς στην τύχη της και σε έναν μοιραίο δρόμο, που αν δεν φροντίσουμε να βγούμε αμέσως, στην χώρα μας θα δούμε πολύ σύντομα τις εικόνες εξαθλίωσης που βλέπουμε τώρα στη Βενεζουέλα».

«Δεν διατηρούμε την αυταπάτη ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις καρέκλες τους, τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι πλέον μαζί τους» καταλήγει το κάλεσμα.

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις