ΛΑΡΙΣΑ

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Τύρναβο

Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, που έγινε την Παρασκευή το βράδυ, στην Κ. Πλατεία του Τυρνάβου, μιλώντας ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, ανάμεσα σε άλλα τόνισε τα εξής:

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την συμφωνία του Γιουρογκρούπ για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, αλλά ο λαός θα πληρώσει και τώρα και στη συνέχεια ακριβά το λογαριασμό, για να κερδίζει το μεγάλο κεφάλαιο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εκφράζουν ικανοποίηση για τις νέες περικοπές στις συντάξεις και την παραπέρα μείωση του αφορολόγητου, πάνω στα οποία βασίστηκε η συμφωνία.

Ο καβγάς του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ είναι για το ποιος θα υλοποιήσει πιο αποτελεσματικά τα μέτρα για λογαριασμό του κεφαλαίου, ποιος θα ηγηθεί της πορείας ανάκαμψης των κερδών τους και δεν γίνεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων, των μικρών αγροτών και ΕΒΕ.

Επομένως, καμία αυταπάτη δεν πρέπει να υπάρχει και καμία ανοχή από το λαό, που υποφέρει. Το ΚΚΕ, καλεί σε οργάνωση και αγώνα, για να διεκδικηθούν οι απώλειες που είχαμε τα χρόνια της κρίσης και για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας.

Να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες να πάρουν τη θέση τους στο δρόμο της ρήξης και της σύγκρουσης με την εξουσία του κεφαλαίου, την ΕΕ και τα κόμματά τους.

?
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις