ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχίζουν οι προβολές της κινηματογραφικής λέσχης Νίκαιας

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη των προβολών της κινηματογραφικής λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ έδωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Φιλιππούλης και τα μέλη της λέσχης Νίκος Ζιαβλιάκης, Μυρτώ Παπακωνσταντίνου και Χρυσή Σδρούλια.

Ο αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «… για τρίτη χρονιά ο κήπος του νηπιαγωγείου Νίκαιας μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο  όπου θα προβάλλονται ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι μικροί μας φίλοι όσοι και οι λάτρεις της 7ης τέχνης θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια της λέσχης. Οι προβολές τωνταινιών εντάσσονται σε πλαίσιο μιας σειράς πολιτιστικών δραστηριοτήτων οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στο κοινό. Κι αυτό γιατί θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του πολιτισμού αλλά οφείλουμε να τις κρατήσουμε ανοιχτές με κάθε κόστος».

Οι παιδικές ταινίες θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και οι ταινίες για μεγάλους κάθε Τετάρτη στις 21:15. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί την Τετάρτη21 Ιουνίου με την  εξαιρετική ταινία “Cabaret” (1972) του BobFosse, μια ταινία που θεωρείται πλέον από τις καλύτερες όλων των εποχών η οποία κέρδισε οκτώ  Όσκαρ με την πρωταγωνίστρια Liza Minnelli να κερδίζει αυτό του πρώτου γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις