ΕΛΛΑΔΑ

Σταύρος Θεοδωράκης για την περιπέτεια της υγείας του: Είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές

Έτοιμος για νέες διαδρομές δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Σταύρος Θεοδωράκης, λίγες μέρες αφού εγχειρίστηκε επιτυχώς για όγκο στο κεφάλι.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, όπου φαίνεται ένας επαρχιακός δρόμος, στενός και δύσκολος, με ανηφορικές στροφές, αλλά μέσα στη φύση.

Στο κείμενό του ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει πως είναι «έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες», αν και παραδέχεται πως «ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες».

Ο κύριος Θεοδωράκης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση όσους έσπευσαν να του ευχηθούν, ενώ τονίζει πως «οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία» σε όσους παλεύουν για την υγεία τους, αλλά και όσους αγωνίζονται μαζί τους.

Το κείμενό του ξεκινά με την χαρακτηριστική του φράση από τις εκπομπές που παρουσίαζε (αν και αντίστροφα): «Καλημέρα καλημέρα»!

Όπως έγινε γνωστό, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του από σήμερα κιόλας, καθώς στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις μετά την συμφωνία του Eurogroup και το Κυπριακό.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
Καλημέρα καλημέρα!
Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).
Σας ευχαριστώ όλους.
Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.
Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».
Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.
Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.
Καλημέρα!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις