ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραμύθια του νερού στο ποτάμι

Οι παραμυθάδες Δημοσθένης Χαρούλης και Αντωνία Μπατσαλή, θα αφηγηθούν παραμύθια στο Φεστιβάλ Πηνειού για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Τα παραμύθια που θα πουν,  έχουν σχέση με το νερό και ειδικά με τον Πηνειό και την κόρη του.

Ο Δημοσθένης Χαρούλης έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και φεστιβάλ αφήγησης παραμυθιών. Είναι ερασιτέχνης ηθοποιός μετά από παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων. Έχει λάβει μέρος ερασιτεχνικά σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Έχει  παρακολουθήσει επίσης, σεμινάρια θεάτρου σκιών, δημιουργικής γραφής και κινηματογράφου. Έχει πτυχίο αγιογράφου. Αγαπά τα παραμύθια και είναι παραμυθάς.

Η Αντωνία Μπατσαλή γεννήθηκε στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, στην Κριθιά, από καλόκαρδους και χαρούμενους ανθρώπους. Από μικρή ήθελε να γίνει νηπιαγωγός, μια καριέρα που ξεκίνησε αλλά τη σταμάτησε η Ανωτάτη Παντρευτική που χάρη σε αυτή απέκτησε δύο υπέροχα αγόρια. Η δίψα για μάθηση όμως, δε σταματάει ποτέ, κι έτσι η αγάπη της για τα βιβλία τη βοήθησε να αποκτήσει το πτυχίο βιβλιοθηκονομίας. Από την εφηβεία κιόλας ένιωσε έντονα την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από τη γραφή και έτσι άρχισαν να γεννιούνται τα πρώτα της ποιήματα. Από παιδί λάτρευε και τα παραμύθια, να τα ακούει, να τα διαβάζει και να τα αφηγείται. Η σύμπραξη όλων αυτών που αγαπά, τα παιδιά, τα βιβλία, η ποίηση και τα παραμύθια, την οδήγησαν σε ένα νέο όνειρο: στο όνειρο να γίνει Παραμυθού!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις