Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Στηρίζουμε Φιλαδέλφεια

Κυριακή (18/06) σήμερα και το κουπόνι πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με αρκετές αναμετρήσεις από Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Φυσικά το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και με μπάσκετ και τον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Βενέτσια και Τρέντο για την ιταλική λίγκα.

Πανίσχυρη στην έδρα της η Γιουνιόν

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το MLS και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φιλαδέλφεια Γιουνιόν και Νέα Υόρκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση της ανατολικής περιφέρειας και μέχρι στιγμής παρουσιάζουν δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Μέσα στο “σπίτι” τους παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα κατάφεραν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς της νίκες.

Η Νέα Υόρκη από την πλευρά της είναι στην 7η θέση της ανατολικής περιφέρειας, κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και γενικώς απογοητεύει με την εικόνα της, ιδίως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και η σημερινή αποστολή της μοιάζει να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 1 DNB σε απόδοση 1.80.

Το απόλυτο 3Χ3 η Σάο Πάολο στο “Μορουμπί”

Συνεχίζουμε με Βραζιλία και την αναμέτρηση Σάο Πάολο – Ατλέτικο Μινέιρο. Ασταθής παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η Σάο Πάολο αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στις εκτός έδρας εμφανίσεις της που απογοητεύουν. Εντός έδρας μετράει το απόλυτο 3Χ3 κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια με σκορ 2-0, βρίσκεται στην 7η θέση και ήδη στο -9 από την κορυφή και κόντρα στην κάκιστη, Ατλέτικο Μινέιρο, έχει την ευκαιρία να επεκτείνει το σερί της και να μειώσει τη διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη 18η θέση με μόλις έξι βαθμούς, προέρχονται από δυο σερί “άσφαιρες” ήττες από Μπαΐα και Παραναένσε και μέχρι στιγμής δείχνουν να ψάχνονται, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Η σημερινή αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, δύσκολα θα αντεπεξέλθουν, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95

Ανοίγει ο ρυθμός στη Βενετία

Θα ολοκληρώσουμε τα σημερινά προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον πέμπτο τελικό της ιταλικής λίγκας ανάμεσα σε Βενέτσια και Τρέντο. Η Βενέτσια προέρχεται από τη συντριβή με 78-56 προ δυο ημερών, απογοητεύοντας πλήρως με την παρουσία της και ιδίως με την αστοχία της.

Η Τρέντο από την πλευρά της κατάφερε μέσω της καλής αμυντικής της λειτουργίας να φέρει τη σειρά στην απόλυτη ισορροπία και το 2-2, έδειξε να αντέχει και με το παραπάνω παρά το γεγονός πως το ρόστερ της είναι πολύ μικρό, ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι το έργο της αναμένεται πολύ δυσκολότερο.

Η Βενέτσια όταν αγωνίζεται στην έδρα της οδηγεί τα ματς σε γρήγορο ρυθμό, παίρνει πολύ περισσότερες προσπάθειες και ανεβάζει κατακόρυφα τα ποσοστά ευστοχίας της. Η Τρέντο θα αναγκαστεί να ακολουθήσει αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη, έτσι θα επιλέξουμε το Over 146,5 σε απόδοση 1.90.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις