Life & Style

Η γυμνή τους αλήθεια: «Ασπίδα» η Κάρλα Μπρούνι στην Μελάνια για τις τολμηρές φωτογραφίσεις

Το «γυμνό παρελθόν» της Μελάνια Tραμπ έσπευσε να δικαιολογήσει η Κάρλα Μπρούνι σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Daily Beast”. Εξάλλου και η ίδια είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση όταν παντρεύτηκε το Νικολά Σαρκοζί κι έγινε η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας.

Η Κάρλα Μπρούνι έσπευσε να υπερασπιστεί τη Μελάνια Τραμπ που έχει δεχτεί σφοδρή κριτική στο παρελθόν για τις γυμνές φωτογραφήσεις ως μανεκέν. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Daily Beast”, η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας έσπευσε να τονίσει πως δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο στην περίπτωση της πανέμορφης Σλοβένας, αφού οι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν με περιβολή Εύας, δεν αφορούν το σημερινό της status. «Μία πολύ όμορφη γυναίκα, αρκετά νέα, δεν είναι κακό να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις  Δεν υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό», δήλωσε η Μπρούνι.

H Mελάνια είχε κάνει καυτές φωτογραφήσεις όταν ήταν αρκετά νέα. Όπως η Σλοβένα, έτσι και η Κάρλα, προτού γίνουν “Πρώτες Κυρίες” έκαναν καριέρα στην πασαρέλα. Στη συνέντευξή της, η τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί έσπευσε πρώτα να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς και η ίδια είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν επισημοποίησε τη σχέση της με τον Σαρκοζί.

«Σε ηλικία 20 ετών είπα στον εαυτό μου: “Εντάξει μέχρι εδώ”. Δεν είχα ποτέ ένα σώμα ιδιαίτερα σέξι. Ήμουν πάντα πολύ λεπτή μ’ ένα εφηβικό στυλ. Η ανηθικότητα για μένα έχει να κάνει με το ψέμα. Δεν είναι ανήθικο για μένα να ποζάρει γυμνή μία όμορφη, νέα γυναίκα», υποστήριξε η Κάρλα απαντώντας σε όλους όσοι την επέκριναν για το γυμνό παρελθόν της. Στη συνέχεια η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας έσπευσε να υπερασπιστεί την τρίτη σύζυγο του 45ου Αμερικανού προέδρου. Και η Μελάνια βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων για το γυμνό παρελθόν της όταν ο Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Λίγες ώρες μετά την πανηγυρική νίκη του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, η νέα “Πρώτη Κυρία” των ΗΠΑ είχε βρεθεί αντιμέτωπη με ένα πικρόχολο δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας “New York Post” το οποίο δημοσίευσε  φωτογραφίες της που κολάζουν: Την Μελάνια με περιβολή Εύας να ερωτοτροπεί μία μία αιθέρια ύπαρξη και να αποκαλύπτει το στήθος της…

Τρία χρόνια προτού γνωρίσει τον σύζυγό της, η Μελάνια, τότε μοντέλο, πόζαρε χωρίς ρούχα έχοντας στο πλευρό της μία ολόγυμνη καλλίγραμμη γυναίκα, επίσης μοντέλο.

Αυτή είναι η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σχολίαζε το επίμαχο δημοσίευμα,  στάζοντας δηλητήριο για την τρίτη σύζυγό του Τραμπ. Η λεσβιακού τύπου φωτογραφία τραβήχτηκε στη διάρκεια διήμερης φωτογράφησης στο Μανχάταν, το 1995, όταν η Μελάνια Κνάους (το όνομά της), ήταν 25 χρονιών και πόζαρε με το όνομα “Μελάνια Κ”.

Φωτογράφος ήταν ο διάσημος Γάλλος Αλέ ντε Μπασμπίλ, ο οποίος υποστηρίζει ότι πολλές απ΄ αυτές τις πιπεράτες φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει το “MAΧ”, ένα ανδρικό γαλλικό μηναίο περιοδικό, το 1997. Άλλες δεν είχαν όμως δοθεί ποτέ στη δημοσιότητα – μέχρι τώρα!

Η πιο πιπεράτη φωτογραφία δείχνει τη Μελάνια όπως την γέννησε η μαμά της, να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το μοντέλο από την Σκανδιναβία, Έμα Έρικσον, επίσης ολόγυμνη, να την αγκαλιάζει από πίσω.

«Μου άρεσε πάντα να φωτογραφίζω μαζί γυναίκες, επειδή  αρκετές με τις οποίες ήμουν μαζί ήθελαν “ερωτικό τρίγωνο”», υποστηρίζει ο Γάλλος φωτογράφος που αποκάλυψε την ύπαρξη των τολμηρών φωτογραφιών, Αλέ ντε Μπασβίλ.

Υπήρξε και μία δεύτερη φωτογραφία με τη Μελάνια να είναι αυτή φορά ντυμένη όμως το περιεχόμενό της ήταν σαδομαζοχιστικό…  Η Μελάνια μ’ ένα κολλητό μακρύ φόρεμα στο χρώμα του δέρματος και η Έρικσον με μαύρα εσώρουχα, προκλητικό μπούστο και ζαρτιέρες να κρατά ένα μαστίγιο έτοιμο να κτυπήσει την σύζυγο του Τραμπ.

Η φωτογράφιση έγινε σ’ ένα διαμέρισμα στην περιοχή Τσέλσι, όπως εξηγεί ο Γάλλος καλλιτέχνης επισημαίνοντας ότι εμπνεύστηκε από την εποχή της Αναγέννησης για την συγκεκριμένη φωτογράφηση.

«Η Μελάνια συμπεριφέρθηκε σαν πραγματική επαγγελματίας», δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι οι λεσβιακές φωτογραφίες «δεν την ενοχλούν». «Ήταν πάντα χαμογελαστή, μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα, ήταν ευγενική και πολύ καλά εκπαιδευμένη», επεσήμανε ο Αλέ ντε Μπασμπίλ.

Ερωτηθείς για τις άκρως προκλητικές φωτογραφίες της Μελάνια, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να σκεπάσει το θέμα: «Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξώφυλλων σε μεγάλα περιοδικά. Αυτή ήταν μια φωτογράφηση που έγινε για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό πολύ πριν γνωρίσω τη Μελάνια. Στην Ευρώπη, οι φωτογραφήσεις σαν κι αυτές, είναι πολύ της μόδας και συνηθισμένες», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις