ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ρήγμα Παπαλέξη – Αδάμ: Επικεφαλής ξεχωριστού ψηφοδελτίου για το Επιμελητήριο ο νεαρός οικονομολόγος

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρη Αδάμ και του πρώτου σε σταυρούς – στις τελευταίες εκλογές – συμβούλου του Δημήτρη Παπαλέξη, καθώς ο τελευταίος φέρεται ήδη να έχει κινήσει διαδικασίες για σύσταση ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών που τοποθετούνται χρονικά προς τα τέλη του 2017.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο νεαρός οικονομολόγος έχει ήδη δημιουργήσει τον «πυρήνα» της νέας του παράταξης της οποίας φυσικά και θα ηγηθεί, ενώ σχολιάζοντας σε στενούς συνεργάτες του, αυτή την απόφαση κάνει λόγο για μη σύγκλιση απόψεων στον τομέα της διοίκησης με τον κ. Αδάμ.

«Θέλουμε ένα Επιμελητήριο με επιστήμονες από την αγορά, με νέα πρόσωπα που να πρεσβεύουν το νέο. Ο κ. Αδάμ δυστυχώς δεν το πρεσβεύει αυτό. Η διοίκηση μέχρι τώρα ήταν συμβατική, εμείς θέλουμε να την κάνουμε αντισυμβατική και να μπει στον ιστό της πόλης» φέρεται να ήταν το σχόλιο του κ. Παπαλέξη.

Εντύπωση επίσης προκαλεί η επιθυμία του κ. Παπαλέξη, να μην εμπλακεί σε καμιά διαδικασία κομματικής στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις