Αιώνιος εργένης: Χώρισε ο Leonardo DiCaprio από τη Nina Agdal

Δημοσιεύθηκε στις: 19 Μάϊου 2017, 12:59

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο 42χρονος χολιγουντιανός σταρ είναι και πάλι single

Παρελθόν αποτελεί το μοντέλο Nina Agdal για τον Leonardo Di Caprio. O χολιγουντιανός σταρ χώρισε από τη νεαρή ξανθιά καλλονή, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία, «αιώνιος εργένης».

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ο Di Capriο και Agdal αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, εδώ και λίγες ημέρες. «Παραμένουν φίλοι», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού στο αμερικανικό People.

Αν και πολλοί πίστεψαν ότι η σχέση του ηθοποιού με το μοντέλο ήταν σοβαρή, μιας και ο Di Caprio ήταν πολύ περισσότερο διαχυτικός και τρυφερός μαζί της από ότι με προηγούμενες συντρόφους του, η πραγματικότητα τους διέψευσε. «Ο Λέο πίστευε ότι η Nina ήταν ένα πολύ κουλ κορίτσι. Έμοιαζε διαφορετικός γιατί ήταν πολύ πιο τρυφερός και ανοιχτός μαζί της από ό,τι είναι κανονικά. Αλλά οι φίλοι του γνώριζαν ότι ούτε αυτή η σχέση του θα κρατήσει!», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Di Caprio, δηλώνει στο People ότι ο ηθοποιός δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Θα συμβεί μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια γυναίκα εξαιρετική. Του αρέσει αυτή η προσοχή που λαμβάνει από τις γυναίκες».

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ