ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νεφελούδης από Λάρισα: Δεν ψηφίζεται τέταρτο μνημόνιο αλλά αντίμετρα τριετίας…

Για επικοινωνιακή τακτική της αντιπολίτευσης σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό των μέτρων που ψηφίζονται από τη βουλή ως “τέταρτο μνημόνιο” έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λάρισα το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Νεφελούδης υποστήριξε πως τα όσα θα ψηφιστούν από το κοινοβούλιο συμπεριλαμβάνουν ισχυρά αντίμετρα για την ελληνική κοινωνία, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την εικόνα που εμφανίζει σήμερα η αγορά εργασίας στη χώρα μας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση μέσω προγραμμάτων και άλλων πρωτοβουλιών στοχεύει στη μείωση της ανεργίας, επιδιώκοντας πλήρη και όχι μερική απασχόληση.

Στο πλαίσιο αυτό εξήγγειλε εντατικοποίηση των ελέγχων για την αδήλωτη εργασία, ενώ για το θέμα του ΟΕΚ υπενθύμισε πως το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα συμβάλει στο να μη χάσουν τα σπίτια τους άνθρωποι που κι αυτοί έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Ο κ. Νεφελούδης είχε συνάντηση με μέλη της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στο κέντρο της πόλης, ενώ αργότερα μίλησε σε κατοίκους των εργατικών κατοικιών στη Γιάννουλη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες