Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Βγάζει το “διπλό” η Μαρσέιγ

 

Μετά από ένα ευρωπαϊκό τριήμερο με έντονες συγκινήσεις, επανερχόμαστε σήμερα, Παρασκευή (21/04) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει στοιχηματικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι το Betarades.gr, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και η πρόταση από τα πλέι οφ της Euroleague.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Νανσί – Μαρσέιγ, στο οποίο θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.05. Οριακό το σημερινό ματς για τη Νανσί, καθώς αγωνίζεται με την “πλάτη στον τοίχο” και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νις, “τρέχει” ρεκόρ 1-1-9 στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είναι απελπιστική επιθετικά, έχοντας σημειώσει τα λιγότερα τέρματα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Η Μαρσέιγ, από την πλευρά της, προέρχεται από την ευρεία νίκη με 4-0 επί της Σεντ Ετιέν, αφήνοντας οριστικά πίσω της τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, απέναντι σε Λιλ (0-0 εκτός), Ντιζόν (1-1 εντός) και Τουλούζ (0-0 εκτός). Φιγουράρει στην 6η θέση και αν κερδίσει σήμερα θα “πιάσει” έστω και προσωρινά την 4η Λυών. Συμπερασματικά, οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη, ωστόσο οι Μασσαλοί έδειξαν να συνέρχονται με το 4-0 επί της Σεντ Ετιέν. “Κυνηγούν”, δε, την 4η θέση και το κίνητρό τους είναι υψηλό. Διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με τη Νανσί και μπορούν να φτάσουν στο “τρίποντο”.

Κερδίζει η Καϊζερσλάουτερν

Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Καϊζερσλάουτερν – Μόναχο 1860, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος, σε απόδοση 2.20. Από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται η Καϊζερσλάουτερν, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο αγώνων στους οποίους μετρούσε μία νίκη κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ (2-0 εντός) και μία ισοπαλία απέναντι στην Μπόχουμ (0-0 εκτός). Στο γήπεδό της, βέβαια, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί για το πρωτάθλημα μετρά έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα. Η Μόναχο 1860, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τη Σαντχάουζεν εντός έδρας και συμπλήρωσε τρία ματς μακριά από τα “τρίποντα” (0-2-1). Ιδιαίτερα αδύναμη μακριά από το κοινό της, στις έντεκα πιο πρόσφατες “εξόδους” της για τη Β’ Γερμανίας, υπέστη δέκα ήττες! Η έδρα έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, επιλογή ο Άσσος.

Νίκη για Οβιέδο

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 2.20 στο ματς της Β’ Ισπανίας, Οβιέδο – Ουέσκα. Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Κάρλος Ταρτιέρε”, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και στοχεύουν αμφότερες στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Οβιέδο έχει 52 πόντους, έναντι 51 της Ουέσκα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λούγκο. Βέβαια, στο γήπεδό της “μεταμορφώνεται” προς το καλύτερο και έχει συνδυάσει με νίκες τα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Ουέσκα παραμένει αήττητη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (6-4-0), είναι πολύ καλή εκτός έδρας, ωστόσο, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεσή υποτίμησής της, θα επιλέξουμε τον Άσσο, καθώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις της Οβιέδο μπροστά στο κοινό της.

Under στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού, στον οποίο θα πάμε με το Under 153.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγούνται 1-0 στη σειρά και θέλουν σήμερα μία ακόμη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στο Final 4 της Euroleague. Στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός έπαιξε την άμυνα που αναμενόταν και θα είχε περιορίσει την Εφές κάτω από τους 70 πόντους αν επέτρεπε ορισμένα ξεσπάσματα από την Εφές. Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του απόψε, αλλά περιμένουμε αλλαγή από την Εφές, να είναι, δηλαδή, περισσότερο συγκεντρωμένη στην άμυνα. Μετά το 87-72 του πρώτου αγώνα, οι εταιρίες “υποχρεώθηκαν” να προσφέρουν λιγάκι μεγαλύτερο όριο στην αγορά Under/Over, συγκεκριμένα στο 153.5. Αν και υπάρχει ρίσκο, αξίζει το Under 153.5 για αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις