ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2ήμερος ποδηλατικός αγώνας στον Κίσσαβο

Τo Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Απριλίου 2017 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η «Cycling Hellas» , η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τεμπών και ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο διασυλλογικό και ΟΡΕΝ αγώνα με την επωνυμία «5th Kissavos Road Tour 2017» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του Κισσαβου, των γραφικών χωριών, των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες.
Τον αγώνα υποστηρίζουν θερμά: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας , η Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας, οι μοτοσυκλετιστές ΣΜΑ Λάρισας, ο Σύλλογος VESPA Club Λάρισας, οι Motoriders Λάρισας, οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς και Τεμπών, η ΕΡΤ Περιφέρεια, τοπικά ραφιόφωνα, ΜΜΕ, χορηγοί και πολλοί εθελοντές και βοηθοί.
Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο. Στον αγώνα θα συμμετέχουν αθλητές από όλα τα σωματεία της Ελλάδας στις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ καθώς και μεμονωμένοι ΟΠΕΝ αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες , OPEN 18+,30+,40+,50+.
Την 1η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης χρονομέτρου 4,5 χιλ. με εκκίνηση την Εθνική Οδός- διασταύρωση Γόννων Αμπελακίων και τερματισμό στην Κεντρική πλατεία Αμπελάκίων Κισσάβου. Την 2η μέρα θα διεξαχθεί αγώνας Αντοχής 106 χιλιομέτρων με προεκκίνηση ( με Αστυνομική και μοτο συνοδεία-φύλαξη) από Στόμιο, κατευθύνονται προς Τέμπη Αγ Παρασκευή, Εθνική οδό, Εκκίνηση στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι, αριστερά Κυψελοχώρι , Καλοχώρι, διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο, Ελευθέριο, Αγιά, Σκήτη (από παλιό δρόμο), Αγιόκαμπο, Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό, ανεβαίνουν την τελική ανάβαη 4 χιλιομέτρων από τη 2η είσοδο προς Καρίτσα και τερματίζουν στην Κεντρική πλατεία Καρίτσας.
Στην μεγάλη διοργάνωση που προετοιμάζεται όλοι οι εμπλεκόμενοι: αθλητές, φορείς, σύλλογοι, υποστηρικτές, εθελοντές, βοηθοί, συνοδοί και θεατές της τοπικής κοινωνίας θα ζήσουν εξαιρετικές ποδηλατικές, αθλητικές στιγμές!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις