Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!


ΕΛΛΑΔΑ

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. Το συγκινητικό μυθιστόρημα της Ελεονώρας Σουρλάγκα “πασΠορτ”, βασισμένο σε αληθινή ιστορία

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Αυτή την Κυριακή 

H αληθινή περιπέτεια της Ελεονώρας Σουρλάγκα “πασΠορτ ” είναι στο ΘΕΜΑ!

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μαρτυρία γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο από μια γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει από βαριά ασθένεια. Παρά το βάρος των γεγονότων, κάνει τον αναγνώστη να χαμογελά. Και να αισιοδοξεί.

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ελεονώρας Σουρλάγκα «πασΠορτ» είναι στο ΘΕΜΑ

«Θέλησα να γράψω γι’ αυτή την περιπλάνηση, για τις σκέψεις που μου γέννησε και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μου. Κι όταν πια το βιβλίο είχε τελειώσει και είχε αποκτήσει τίτλο, αναρωτήθηκα πώς θα διευκρίνιζα στο κοινό τι είδους ανάγνωσμα είναι. Σίγουρα όχι μυθιστόρημα. Όλα τα περιστατικά και οι διάλογοι περιγράφονται ακριβώς όπως έγιναν. Τα ονόματα είναι τα ίδια. Απέκλεισα τη λέξη ‘χρονικό’ ως πομπώδη, τη λέξη ‘μαρτυρία’ ως στεγνή, και κατέληξα στην επεξήγηση ‘μια αληθινή ιστορία’» γράφει η Ελεονώρα Σουρλάγκα, εξηγώντας τον υπότιτλο που τελικά χρησιμοποίησε στο βιβλίο της: «Μια αληθινή περιπέτεια». Διότι αυτό πέρασε η συγγραφέας και αυτό καταγράφει: Την μάχη για τη ζωή και την κατάκτηση της μοναδικής και ανεκτίμητης σοφίας, ότι η υγεία σχεδόν ταυτίζεται με την αισιοδοξία. Και, όπως θα διαπιστώσει κάθε αναγνώστης που θα νιώσει να τον συναρπάζει αυτό το εξαιρετικό ανάγνωσμα, το χαμόγελο και η θετική άποψη για τη ζωή είναι φάρμακα πανίσχυρα.
Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό βιβλίο της Ελεονώρας Σουρλάγκα «ΠαςΠορτ». 

Μην το χάσετε!

3. Το πιο φρέσκο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή “Αυτή είναι η διαφορά μας” με 13 τραγούδια, που έγιναν κιόλας επιτυχίες,

Αυτή την Κυριακή
 
Το πιο πρόσφατο cd  της Δέσποινας Βανδή
“Αυτή είναι η διαφορά μας” 
με 13 μεγάλες επιτυχίες είναι στο Θέμα! 

Μόνο στην Έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Μία από τις καλύτερες δουλειές στην καριέρα της Δέσποινας, μίας από τις ελάχιστες αυθεντικές Ελληνίδες σταρ. Δεκατρία τραγούδια, φτιαγμένα όλα για να γίνουν Νο.1. 

Με κομμάτια όπως τα «Πέρασα να δω», «Το μαξιλάρι», «Μια ανάσα μακριά σου», «Για κακή μου τύχη», «Από αύριο», τα οποία ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγάλων σουξέ της, το CD «Αυτή είναι η διαφορά μας» πιστοποιεί, για άλλη μία φορά, το πόσο σπουδαία τραγουδίστρια είναι η Δέσποινα Βανδή. Δυναμική, ώριμη, με ερμηνείες γεμάτες πάθος αλλά και άψογη τεχνική, η Δέσποινα αποδεικνύει για άλλη μία φορά το γιατί παραμένει μόνιμα στην κορυφή του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Επιπλέον, εκτός από την ίδια στον «πρωταγωνιστικό ρόλο», στο τελευταίο της CD ξεχωρίζουν τα ονόματα εξαίρετων δημιουργών. Μερικοί από αυτούς είναι οι Γιάννης Δόξας, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια, Τάκης Μπουγάς, Βασίλης Γαβριηλίδης και πολλοί άλλοι. Τον ρυθμό για ένα πραγματικά υπέροχο CD δίνει το ομότιτλο τραγούδι, το «Αυτή είναι η διαφορά μας». Και, όντως, η μεγάλη διαφορά είναι η φωνή και η μοναδική τραγουδιστική τέχνη της Δέσποινας Βανδή.

Μην το χάσετε!


4. Την αριστουργηματική κοινωνική ταινία “Samba”, που δεν πρέπει να χάσει κανείς,Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ η εκπληκτική κοινωνική ταινία “SAMBA”

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

H καταπληκτική κοινωνική ταινία «SAMBA» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ!

Κωμωδία και δράμα ταυτόχρονα, μια ταινία για τις αντιφάσεις και τα διλήμματα της μεγάλης δοκιμασίας που λέγεται ζωή στον σύγχρονο κόσμο. Μέσα από τα μάτια ενός «αταίριαστου» ζευγαριού.

Μια σύγχρονη ιστορία που μοιάζει να εξελίσσεται δίπλα μας, καθώς αφηγείται την καθημερινότητα δύο ανθρώπων που, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αδικείται χωρίς να φταίει. Δύο διαφορετικές προσωπικότητες και δύο εξίσου διαφορετικές περιπτώσεις, ο Σαμπά και η Αλίς συναντώνται στη μέση ενός κοινωνικού κενού: Εκείνος είναι μετανάστης από τη Σενεγάλη που κάνει δύκολες και βαριές αλλά πάντα ευκαιριακές δουλειές, προκειμένου να επιβιώσει στη Γαλλία. Εκείνη από την άλλη ήταν ανώτατο στέλεχος σε μεγάλη επιχείρηση, έπαθε όμως υπερκόπωση, «κάηκε», γι’ αυτό και εγκατέλειψε την καριέρα της για να βρει τον εαυτό της. Ο αγώνας του Σαμπά και της Αλίς είναι κοινός, μιας και αμφότεροι πασχίζουν να απαλλαγούν από όλα όσα τους πληγώνουν και τους απαγορεύουν να ζήσουν ελεύθερα, χωρίς φράκτες και εμπόδια που κάνουν τη ζωή τους μια επώδυνη δοκιμασία.
Μέσα από δεκάδες επεισόδια, πολλά από τα οποία είναι κωμικά, αναδεικνύεται το δράμα και η κωμωδία της σημερινής ύπαρξης σε μια κοινωνία που γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. 
Κοντολογίς, το «Samba» είναι μια ταινία για την καλή αλλά και για την ανάποδη της ζωής -γι’ αυτό και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) Μην τo χάσετε!

5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την κορυφαία stand up comedy των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα κουπόνι!

Αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση τηλεφωνικά και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την μοναδική παράσταση

“ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY”

Με το κουπόνι της Κυριακής 23 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τη μεγαλύτερη STAND UP COMEDY και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 
• “ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY”

Αυτή την Κυριακή λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Εσείς πολύ απλά :
• κόψτε το κουπόνι, 
• τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 24/4 έως και την Πέμπτη 26/4/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για την παράσταση της Δευτέρας 8/5. 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου . 
Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε : 

• Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ – “ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY»” 
Ο Σίλας Σεραφείμ στο Μικρό Παλλάς! 

Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν και την επιτυχημένη περιοδεία του σε Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Λονδίνο, ο αγαπημένος stand up comedian, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς για μία και μοναδική βραδιά, τη Δευτέρα 8 Μαίου, στις 21:00, με την παράσταση «ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP COMEDY» για να αποχαιρετήσει οριστικά τα κείμενα μίας εικοσαετίας που μας έκαναν να γελάσουμε και να τον χειροκροτήσουμε. Εκείνο το βράδυ, θα σηματοδοτήσει και την αρχή της συνεργασίας του, από το ερχόμενο φθινόπωρο, με τα Αθηναϊκά Θέατρα.
Γιατί όμως αυτή η stand up comedy ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου; Οι πιθανές εξηγήσεις – όπως λέει και ο Σίλας – ακολουθούν πιο κάτω:
ΕΠΕΙΔΗ το μέγεθος των τόκων που πληρώνουμε έξω, είναι ευθέως ανάλογο με το μέγεθος των στόκων που ψηφίζουμε μέσα,
ΕΠΕΙΔΗ θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές, μεταξύ αυτών που αγαπούν να εφαρμόζουν το μνημόνιο κι αυτών που μισούν να εφαρμόσουν το μνημόνιο, 
ΕΠΕΙΔΗ όσους αγαπούν τις σβάστικες, τον Χίτλερ, τη βία και τον ρατσισμό, δεν είναι λόγος για να τους συκοφαντούμε και να τους χαρακτηρίζουμε ναζί, 
ΕΠΕΙΔΗ ο Θεός σε φτιάχνει με αδυναμίες και μετά σε τιμωρεί που τις ικανοποιείς,
ΕΠΕΙΔΗ το σεξ, είναι μια εξάρτηση που θεραπεύεται με το γάμο, 
ΕΠΕΙΔΗ το χιούμορ είναι μια μασκαρεμένη αλήθεια, 
Κι ΕΠΕΙΔΗ τα μόνα όρια της σάτιρας ορίζονται από την ευστοχία της !!!! 

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 

6. Τις πλέον απαραίτητες γαστρεντερολογικές εξετάσεις για όλους σε προνομιακή τιμή σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια της Ευρώπης,

Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital προσφέρουν τις βασικές ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ σε ειδική τιμή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

• Γαστροσκόπηση μόνο με 48 €   ή/και
• Κολονοσκόπηση μόνο με 95 €

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

Αυτή την Κυριακή 23  Απριλίου, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος βασικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε τις πλέον απαραίτητες εξετάσεις : 
– Γαστροσκόπηση με 48 ευρώ ή/και
– Κολονοσκόπηση με 95 ευρώ

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

– Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) 
– Καλέστε στο 210-4809391, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017. 

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και τις δύο παραπάνω εξετάσεις. 
Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Επιβράβευσης του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr

7. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

“Έχω φάει πάρα πολλά χαστούκια για να ‘την ακούσω'”
Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για το πρόωρο κόψιμο του “Ξαναδέστε Τους” και όσα θεωρεί πως οδήγησαν την εκπομπή να μην έχει νόημα ύπαρξης. Τι αποκαλύπτει για όσα προηγήθηκαν της παύσης της εκπομπής, την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία-έκπληξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πώς διαχειρίζεται το θάνατο της μητέρας του ενάμιση χρόνο μετά και η αποκατάσταση των σχέσεών του με τον πατέρα του και τα ετεροθαλή αδέλφια του.

Το Πάσχα των celebrities: 
Πού γιόρτασαν το Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Δούκισσα Νομικού και πολλοί ακόμη αγαπημένοι Έλληνες.

«Ποτέ δεν θα πω την ηλικία μου» 
Η Τζένη Μελιτά, το κορίτσι σίφουνας που μπαίνει καθημερινά στο πλατό του Πρω1νού, περιγράφει την καθημερινότητά της με το σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, εξηγεί γιατί δεν θέλει να παντρευτεί και περιγράφει πως έδωσε πρόωρο τέλος στη δικηγορική της καριέρα.
Ο Γιάννης Βασάλος, πρωταθλητής του Body Building και πατέρας του παίκτη των «Μαχητών», Kωνσταντίνου, μιλά στο People για την «κόντρα» του γιου του με τον Στέλιο Χανταμπάκη αλλά και τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του γιου, που πυροδοτήθηκαν μέσα από «εξομολογήσεις» δύο γυναικών στα social media.

«Ήταν δύσκολο να ξεφύγω από τη σκιά του πατέρα μου» 
Ο Μιλτιάδης Μητσιάς, γιος της «φωνής των μεγάλων δημιουργών» Μανώλη Μητσιά, είναι ένας καταξιωμένος οδοντίατρος, που εδώ και μια δεκαετία έχει αναπτύξει διεθνή δραστηριότητα για τα εμφυτεύματα δοντιών. Ο ίδιος διηγείται ιστορίες των παιδικών του χρόνων, εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά διασήμων και περιγράφει τον «παππού Μανώλη» και τη σχέση του με τα δύο του εγγόνια.

«Ο λόγος που είπα όχι στο Survivor»
 Ο πρωταθλητής κολύμβησης, με παγκόσμιες διακρίσεις και τρεις Ολυμπιάδες στο παλμαρέ του, Γιάννης Δρυμωνάκος, εξηγεί γιατί τελευταία στιγμή δεν μπήκε στην ομάδα των Διασήμων του Survivor, μιλά για τον πρωτοποριακό τρόπο εκγύμνασης σε πισίνα που συστήνει στο ελληνικό κοινό, ενώ είναι έτοιμος να λάβει μέρος στο 5ο Spetsathlon, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Survivor παρασκήνια. Ποιος κάλεσε τον Σάκη και την Κάτια να βρεθούν στο νησί, πότε θα φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και γιατί θα τον ακολουθεί η μπάντα του.
Η «ψυχή» των OtherView, Δημήτρης Ίσαρης, γράφει μουσική για παραστάσεις στο La Mama Theatre, ενώ οι μελωδίες του έχουν παίξει και στο Saturday Night Live. Τι τον έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ σπούδαζε και εργαζόταν στις ΗΠΑ, γιατί απογοητεύτηκε από την ξαφνική φυγή της Κρυσταλλίας από το συγκρότημα, την οποία αντικατέστησε η Έλενα Τσαγκρινού, και γιατί δεν θα ήθελε να αλλάξουν ξανά frontwoman. 


(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην το χάσετε!

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες
Close

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο